artık bir iki yok sen yazarsın yok ben yazarım yok.... yazın bakalım ne yazıyorsanız...
sadece kişisel görüştür; çoğunluk benimsiyorsa bu tür yazı yazma anlayışını bana susmak düşer...
uçurulmak pahasına ben bi yazacağım o olacak sonra. harbiden yaş ortalaması kaç bu absurt konunun. yoksa bu ortamlarda normal mi bu başlıklar anlayamadım. muhakemeyi açtığımda bu başlığı görünce yazasım gelmiyor ...
Konu candanag tarafından (07-13-2008 Saat 18:02 ) değiştirilmiştir.
uçurulmak pahasına ben bi yazacağım o olacak sonra. harbiden yaş ortalaması kaç bu absurt konunun. yoksa bu ortamlarda normal mi bu başlıklar anlayamadım. muhakemeyi açtığımda bu başlığı görünce yazasım gelmiyor başka konulara da. nokta.
artık bir iki yok sen yazarsın yok ben yazarım yok.... yazın bakalım ne yazıyorsanız...
sadece kişisel görüştür; çoğunluk benimsiyorsa bu tür yazı yazma anlayışını bana susmak düşer...
abicim benim bildigim konu açıldıgı yer cok normal cunku sohbet ediliyor burda bir amaç yok sadece sohbet olsun makara olsun ama sen dersin yok ben böyle olaylara gelemiyorum bu konuya bakmazsın olur biter...ama bu konu yaş grubu merak ediyorsan gençlik diyorlar ama sen yaşladıgın için anlamazsın ..!!
gerçekten gençlik mi diyorlar bu muhabbetlerin içinde olanlara, üzücü.
gerçekten gençlik mi diyorlar bu muhabbetlerin içinde olanlara, üzücü.
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|