sitemizdeki oyunlarla ilgili

Alptraum neredeyse seni gececekmis 1. olacakmis baksana gunrungcyi neden sildigi de belli:D...

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni

1. Alt 06-20-2008, 18:07 #11
    Esmaaa Mesajlar: 149
    Alptraum neredeyse seni gececekmis 1. olacakmis baksana gunrungcyi neden sildigi de belli:D

2. Alt 06-20-2008, 18:08 #12
    ya saka yaptim sakin alinma alptraum abi.

3. Alt 06-20-2008, 18:16 #13
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Her sakanin altinda bir gercek yatarmis benimkide saka olsun

4. Alt 06-20-2008, 18:20 #14
    alper Mesajlar: 164
    Esmaaa´isimli üyeden Alıntı
    Alptraum neredeyse seni gececekmis 1. olacakmis baksana gunrungcyi neden sildigi de belli:D

aynı şeyin esprisini ben de yapacaktım ama vazgeçtim :D

@Alptraum
    yok hocam latife yaptık hata falan etmedin, o da sıkıcı bir oyundu

5. Alt 06-20-2008, 19:01 #15
    aman ha saka yapinca soyle, gerci sana bisey demez ama ben yapinca anlamiyo kuplere biniyo eee tabi kızdırmak da hosuma gitmiyo degil.

6. Alt 06-20-2008, 21:13 #16
    Bir de soylemeyi unutmusum claquebeignet_Ste de benim en gicik oldugum oyun. Reflexleri olcuyo olabilir o bakimdan iyi ama oyun boyunca ve ozellikle sonunda cikan ses psikoloji bozacak cinsten.

Ben bugun sehir disina cikiyorum bikac gun icinde donecem. Donunce basta ikinciyi gececem sonra birinciyi. Alper birinci olarak seni yazmadim cunku alptraum abi seni gecebilir, kendine bu kadar guvenme. Belki loewe de gelir o da 3. olabilir ben gelene kadar.

Gorusmek uzere...

7. Alt 06-20-2008, 21:40 #17
    alper Mesajlar: 164
    Esmaaa´isimli üyeden Alıntı
    Bir de soylemeyi unutmusum claquebeignet_Ste de benim en gicik oldugum oyun. Reflexleri olcuyo olabilir o bakimdan iyi ama oyun boyunca ve ozellikle sonunda cikan ses psikoloji bozacak cinsten.

Ben bugun sehir disina cikiyorum bikac gun icinde donecem. Donunce basta ikinciyi gececem sonra birinciyi. Alper birinci olarak seni yazmadim cunku alptraum abi seni gecebilir, kendine bu kadar guvenme. Belki loewe de gelir o da 3. olabilir ben gelene kadar.

Gorusmek uzere...

Güle güle git güle güle gel. Alptraum'un beni geçebileceği konusunda haklısın, birinci olduğum oyunları silmeye devam ederse beni açık ara da geçebilir

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.