Aşk

"Aşk" sizce ne ifade ediyor? Normal bir duygu mu?Yoksa zararlı mı?Ya da yüzyıllardır süregelen bu sözcüğü biz mi çok yüceltiyor ve anlamlar yüklüyoruz? Görüşlerinizi bekliyorum.......

1. Alt 01-14-2008, 17:55 #1
    safinaz Mesajlar: 3.348
    "Aşk" sizce ne ifade ediyor?
    Normal bir duygu mu?Yoksa zararlı mı?Ya da yüzyıllardır süregelen bu sözcüğü biz mi çok yüceltiyor ve anlamlar yüklüyoruz?
    Görüşlerinizi bekliyorum....

yabanGülü bunu beğendi.
  2. Alt 01-15-2008, 13:41 #2
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Ya bence insanin icinde kipirdayan o duyguya verdigi ad ask olmus yoksa hepsi sevgiden geliyor tabiki

Zarari olmaz olurmu

asik olabilmek icin deli olmak gerekir ve delidir ne yapsa yeridir misali

yabanGülü bunu beğendi.
  3. Alt 01-22-2008, 12:03 #3
    beyza Mesajlar: 2.053
    Ask da deprem gibidir: ne zaman kimi vuracagini asla bilemezsiniz.....

Gece yarisi aniden, dipten yukselen coskulu bir dalga gibi kabarir içinizde. Toprak ayaginizin altindan kayiyor gibi olur ve en hazirliksiz oldugunuz anda bütün siddetiyle vurur. Sarsilir, neye ugradiginizi sasirirsiniz.

Heyecan, korku, kararsizlik, cesaret, aci, öfke, huzun, merhamet, siddet kaplar bir anda dunyanizi... Es dost yardima kossa da kolay toparlanamazsin.

Bittiginde agir bir enkaz birakir geride. Daha kötüsü, "tamamen bitti" sandiginiz sarsinti,hafif bir siddette artci soklar halinde yillarca surebilir. Kalbinizdeki kirik hat ara sira yoklar yeniden...

Can Dündar

yabanGülü bunu beğendi.
  4. Alt 02-24-2008, 21:19 #4
    beyza Mesajlar: 2.053
    aşkın zamanı geleceği geçmişi yoktur aşk o an aşktır.bunu zamana yaymaksa sadaka...

yabanGülü bunu beğendi.
  5. Alt 07-01-2008, 20:06 #5
    hüseyin_şanlı Mesajlar: 26
    -ask konusu olmayan dokunarak anlasılmayan sadece yasanacak bişedir ask guzeldir tabı gercek olanı bulursaaaannn

yabanGülü bunu beğendi.
  6. Alt 07-01-2008, 21:15 #6
    candanag Mesajlar: 302
    hissedildiğinde yaşanılamayan, yaşanıldığında cismen varolunamayan, devamlı arayışla yanılsayan, hem doğumu/ölümü, hem de arasında yaşananları anlamlandıran ve sahip olunamayan "Ben/varlığım" ve "O/varlığın".

yabanGülü bunu beğendi.
  7. Alt 07-01-2008, 23:52 #7
    xyzt Mesajlar: 384
    Ne olduğu hakkında hala ortak karara varılamayan bir şeydir

yabanGülü bunu beğendi.
  8. Alt 07-02-2008, 23:27 #8
    yabanGülü Mesajlar: 3.851
    Blog Başlıkları: 125
    ask karsındakinin bulunmaz hint kuması oldugunu sanmanla zavallı bir kisi oldugunu anlaman arasındaki zamandır

anlamak,anlasılmak ve sadece yasanmak ! sevmek,sevilmek ve sadece menfaatsizce ! düsünmek,düsünülmek ve sadece sadakatle ! sonsuza kadar yürekten inanmaktır. ( güvenebilmektir ask )

9. Alt 07-03-2008, 17:51 #9
    Esmaaa Mesajlar: 149
    Aşk bir nefestir; hayatı yaşanılabilinir ve yaşanılası kılan bir nefes. Aşk acıdır; bitti mi yakar kavurur. Aşk fırtınadır; esti mi nice ağaçları devirir. Aşk kimi zaman kuş cıvıltısı, kimi zaman bahar yeli, kimi zaman çağlayan gibidir. Aşk bağlılıktır; bu bağlamda da hastalıktır. Aşk tatlı bir rüyadır; bu rüyadan er geç uyanılınır. İlahi aşksa başkadır bitip tükenmeyen...

İlahi aşka varmak dileğiyle.

10. Alt 08-21-2009, 14:08 #10
    pınaran Mesajlar: 314
    candanag´isimli üyeden Alıntı
    hissedildiğinde yaşanılamayan, yaşanıldığında cismen varolunamayan, devamlı arayışla yanılsayan, hem doğumu/ölümü, hem de arasında yaşananları anlamlandıran ve sahip olunamayan "Ben/varlığım" ve "O/varlığın".

Bu sözleri her insan sitem zamanlarında sarf etmiştir..
    Devamlı arayış ise hiç bir zaman olamaz sadece zaman zaman arayış demekte fayda var.
    Yoksa devamlı yeni heyecanlar peşinde koşturan hayvanlardan farkımız olmazdı.
    Hele hele aşk sözcüğünü hiç bir zaman hayatımıza sokma sefilliğine düşmemeyi öneriyorum. Doğum ölüm ve o aradaki zamanlarda fazla hissettiğimiz anların olması onu hemen bir kalıba sokmamızı gerektirmez.
    Seni seviyorum kelimelerini de sarf ederek hislerin yoğunluğunu azaltmaya neden olan anlamsız sıradan sevgi pıtırcıklarına sesleniyorum. Yok olun!

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.