Aşk

Varmi bani içiniz de taniyan yaşanmadan çözülmeyen sir benim kalmasada şöhretimi duymayan varligimi tarif etmek zor benim bunun adi aşk...

Ağaç Şeklinde Aç7Beğeni

1. Alt 08-21-2009, 15:57 #11
    HİRANUR Mesajlar: 295
    Varmi bani içiniz de taniyan yaşanmadan çözülmeyen sir benim kalmasada şöhretimi duymayan varligimi tarif etmek zor benim bunun adi aşk

2. Alt 08-21-2009, 21:14 #12
    altun Mesajlar: 885
    ne aşkıya varmı öyle bişey bence saçma
    hayatta daha önemli şeyler var

3. Alt 08-21-2009, 23:11 #13
    Unnecessary Mesajlar: 726
    Aşk

Kelimelerin anlamsız olduğu
    sözcüklerin anlamını kaybettiği
    kanın donduğu,insanın düşünce sistemini alt üst eden!
    Ne mantık ne detaylar hiç birşey ama hiçbirşeyin işe yaramadığı ve insanın kendini kaybettiği
    kalp atışının son safasında belkide ilk defa kanımız dolaşımını bu kadar hızlı tamamlıyor!
    ifade edilemez

4. Alt 07-04-2011, 23:39 #14
    pınaran Mesajlar: 314
    şiirlere, romanlara, filmlere, hatta güzel sanatların hemen her dalına diyelim bol bol malzeme vermiştir sağolsun, herkesin dilindedir, hele bizim insanlarımız ayrı bir aşıktır, hemen hemen hepsi aşk diyince şöyle bir durup sayfalarca şiirler döktürür bir oturmada.. kelimelerle duygularını sınırlarlar, paketleyip gönderirler hissettiklerine, hissettikleri ise onları ancak bu kelimelerce kavrar, bu sefer de duygu paketleyicileri benim kadar hissedemiyor triplerine girer..

susup sadece düşünmek yetmiyor, gözlerinle konuşmak yetmiyor, belirtmek, devamlı ifade etmek isteniyor, sonunda da anlamı kalmıyor..

aşkı duyunca ağzımda bayat ekmek tadı kalıyor, sıkıcı, yavan, itici, demi tutmamış çay gibi..

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.