insanın içi ürperiyor. hele bir de insanın eşinin hamile olduğunu düşünürseniz benim halimi anlarsınız. fotoları eşime göstermedim daha sonra rüyalarına giriyor. ne diyelim allahım bizleri ıslah eyle.
Aman hocam gösterme her etkilendigi hareket bebegede yansiyacaktir her hissedisi bebegede yansiyacaktir aslinda tek YAS siniri olmamali bu görüntülere degil mi?
bencede cocuklar, hamile hanimlar, kalbi olanlar, sekeri olanlar, depresyona girenler, sinirini tutamayanlar, küfretneyi sevmeyenler, ici herseyden aciyanlar (yufka yürekliler), cabuk korkanlar, gördügü herseyi rüyalarina girenler ve cok hassas olanlar bakmasin
geriye kim kaldiysa baksin
saka bir yana tabiki tek yas siniri olmamali ama birde söyle düsünülmeli,eger bunlar yayinlanmasa bizler kimin ne yaptini, nasil insan oldugunu ögrenecegiz.
örnek bu görüntülerden sonra bizim evde artik cin yasagi var, yani cinde neyapiliyorsa artik eve girmeyecekmis.
allah islah etsin, sonumuzu hayir etsin.
Konu yabanGülü tarafından (05-28-2008 Saat 11:58 ) değiştirilmiştir.
offf oofff offf bu ne ya bu çok kötüü çok irenç midem bulanıyo şok oldum yuh yani yuh yuh yuh artık yuh diyorum başkada bişe demiyorum insan ya insan insan kimse bişe demiyomu o kişi bizde olabilirdik yahu çıldırcam resim aklıma geldikçe off yaa off
Yavrum benim yaa, insan kadar cani başka bir varlık var mıdır dünyada? Fotomontaj olduğunu sanmıyorum, çünkü insanlık şaşırmış şaşıracağı kadar yolunu.