![]() |
Google da bugün ne aradiniz Simdi en güzeli sohbet seklinde ufakda olsa bilgi paylasimi olmus olur hem de egleniriz Herkes bugun google da ne aradigini yazsa ufak bir oyun gibi neler oldugunu buluruz Ilk baslangici ben yapayim Bugun google da Hüseyin üzmez e üzüldük diye yazdim ilk sirada bizim site cikti:afro0121: Evet sizler arkadaslar |
Bugün, Araba Sitesinin Sonunda Tr Olup Olmadığını Unuttuğum Için Google'den Girdim. |
Ben hem kendi yazdıklarımı forumlarda ararım,hem de forumlardan tanıdığım arkadaşların yazdıklarını ararım tabi bu genel olarak yaptığım birşeydir.Spesifik olarak bugün birşey aramadım... Bu aramalarım sonucunda Alptraum'un hazırlamış olduğu çok güzel bir blog buldum.Hazır bu dinlerarası diyalog çok konuşuluyor bu blogta tam bunun üzerien hazırlanmış isteyen baksın... http://diyalogperspektif.blogcu.com/ |
googleden siz ciktiniz karsima sansliyim |
ama ne aradiniz hangi kelime veya cümle:) |
Ben Bugün GooGle da AYRILIĞIN anlamını aradım nasıl birşey çıkar karşıma diye Ve karşıma bi şiir çıktı AYRILIK ÖLÜMDEN BETER YAZIYORDU....... |
Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dr. İhsan Demirkol :) ihsan mı sinanmı emin olmak istedim kaşe belli olmamıştı |
"Birlik" en güzel nasıl ifade edilir onu aradım. selametle.. |
bende wikipedia'da yazdıklarım ve düzenlediğim yazılar kaçıncı sırada çıkıyor diye baktım ilk baştayım maşşallah :) |
Hocam senin yazdigin yaziyi baska kim yazipda öne gececek ki:)) Tabikide sen cikarsin ama hele bir yillar gecsin üzerinden diger sitelerde görürsün :) Bu arada wikipedia ya niye yaziyorsunki gül gibi sitemiz var:afro0121: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:43 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük