MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Konu Dışı (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/)
-   -   mükemmel bir Kur'an programi (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/5580-mukemmel-bir-kur-an-programi.html)

yabanGülü 04-14-2008 15:15

mükemmel bir Kur'an programi

Mükemmel bir Kur'an programı... Tıklayın, istediğin dilde ve istediğiniz
Hafız'dan dinleyin.
Ekran ikiye bölünüyor. Birinci bölümü Türkçe meal, ikinci bölümü Arapça
Kur'an...

*Çok güzel, linke bakınca anlayacaksınızistediğiniz dili, cüzü, şeyhi,
hizbi, sayfayı hepsini seçiyorsunuz sonra okuyor..Okurken renklerle hangi
ayet ve tercümesi gösteriyor.

Mükemmel bir çalışma maşaAllah

http://www.quranexplorer.com/quran/

Quran Explorer - Interactive Audio Recitations & Translations

dj_tiesto86 05-22-2008 20:19

arkadaş bişey yok linte bi baksan link ölmuş gibi

gone60 05-23-2008 11:39

süpersin.link çalışıyor.teşekkür ederim

teacher2006 07-09-2008 18:10

Teşekkürler kardeşim allah razı olsun

erolsan540 07-09-2008 21:22

gerçekten çok güzel eline sağlık

alptraum 07-09-2008 21:49

Cok güzelmis benimde bizim site icin bir calismam vardi ama son zamanlarda yogunlugumdan dolayi yarida biraktim ama bunu gercekten cok begendim yapilabilir böyle birsey

kaan21 12-13-2008 00:48

Selamun aleykum.

:s.a.:GELİR GELMEZ UYARI ALDIK:) SAĞOL KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK AMA İNTERNET ÖZERİNDEN HİÇBİR AYETE İNANMAM. AMERİKAN BİRLEŞİK DEVLETLERİ FURKAN ADLI SAHTE KURANI KERİM BASILDIĞINDAN BU YANA NE İNTERNETTEN DİNLERİM NE DİNLETTİRİRİM YİNEDE GÜZEL ÇALIŞMA VE BULUŞ ALLAHA EMANETSİNİZ.:ac21::Elinize_Saglik01::)

alptraum 12-13-2008 00:54

Ne uyarisi aldiniz tam anlayamadim.

kaan21 12-13-2008 00:56

Girişte ne sin cinmisin v.s. öyle bişey yazdi yanilmassam proxy özerinden giriş yaptiğim için! Herneyse problem değil özür dilerim şimdi kontrol ediyorum ilginç bir çalişma inşallah:)

alptraum 12-13-2008 01:02

Eneteresan. Bizim tarafimizdan herhangi bir hata kaynaklandiginda istirham ederim ki, herhangi bir resimle göstermeniz müdahale acisindan daha rahat izlenecek bir yol olacaktir

kaan21 12-13-2008 01:33

açıkçası sitenize ilk girişimde biraz zorlandım sayfa hata verdi bende proxy ile giriş yapayım dedim ve giriş yaptım lakin biraz beklemeden sonra böyle bir uyarı verdi hiç problem değil siteniz çok güzelmiş tebrikler furkan ile ilgili meseleyi bilirsiniz inşallah ondan biraz şöpheli baktım konuya çünkü bu zamanda türkiyedeki alim ve hocalar bile amerikan ve israil tarafından aramıza sokulmuş ve bize yanlış bilgiler vermekte tabiki bu söz bütün alimler için geçerli değil.şunuda belirtmek isterim aralarından birinin şöyle bir itirafta bulunduğunu duydum USA büyük bir savaşa hazırlanıyo ve yakın bir zamanda türkiyeye saldırıda bulunacağını ve türkiyedeki alim ve hocaların % 60'nın onların adamları olduğunu belirtmiş ,türkiyenin tek bir kuvveti var oda inancı Allaha inancı işte bununla saldırıyorlar önce inançlarını köredip birbirlerine düşman ettiriyorlar sonrası malum zaten.. Dikkatli olmak lazım Allah cümle müslüman kardeşlerime Kuvvetli bir iman nasip eylesin Esselamün aleyküm aslında paylaşmak istediğim okadar bilgi varki:((...

kaan21 12-13-2008 01:40

Silmeye gerek yoktu! Neyse Allahın selam ve rahmeti bereket ve mağfireti bütün müslüman kardeşlerimin östünde olsun.

alptraum 12-13-2008 01:40

600 YILLIK osmanli yikildi. Hükümranlik bitti. Peki biz inaniyorsak sayet, bu insanlarinda oyunlari son bulmayacak mi?
Bush kalksin Kuran yazsin ya da onun yazdigini söyleyen insanlar ortaya ciksin ne olacakki. Biz resimdeki yilandan korkmuyoruz aslinda korkumuz yilandanda degil. imandan korkumuz var. Süphelerimiz hep kendimizde eger öyle olmasaydi bugün ayette Allah c.c. nun bu insanlarinin oyununu bozacagi garantisi ile hem rahatlar hemde bire bin calisarak tam ümitkar olmazmiydik. Ilk önce kendimiz düzelecegiz ve ilk kendimizden emin olacagiz iste ondan sonrasinda tüm dünya dinsizlesse bir sen kalsan yinede korkmazsin. Cünkü sen imanli birisin.

Yazacaklarinizi paylasin ve bu arada hosgeldiniz. Konusulacak cok mevzu var muhabbetimiz derin olsun lakin Muhabbet fedaisi olmasaydik burada hizmet etmezdik.

alptraum 12-13-2008 01:46

Alıntı:

kaan21´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 29640)
Silmeye gerek yoktu! Neyse Allahın selam ve rahmeti bereket ve mağfireti bütün müslüman kardeşlerimin östünde olsun.

Birsey silinmedi :confused:

kaan21 12-13-2008 01:49

benim korkum yanlızca Rabbimedir Elhamdulillah Rabbim razı olsun anlayışınız için isternetteki müslüman kardeşlerimizi de uyarabiliriz aslında bilmeyen cahil okadar insanımız varki onların elinden tutmak onların hepsiyle paylaşmak isterim ve burda olsun reelde olsun hertürlü imkan dahilimde elimde geleni yapıyorum inşallah elele vermek gibisi yoktur benim için bir vesile dünyadaki en büyük hazineden daha kıymetlidir. vesile peşindeyim ben inşallah Allah sizlerede nice hayırlı vesileler nasip eylesin.bu arada msjımı sildiniz sandım benim nete bir problem var galiba hakkınızıda helal edin inşallah esselamün aleyküm.

alptraum 12-13-2008 01:58

Bizim sayfamizda alenen etik olarak ahlaksiz kabul edilebilecek küfürler silinir sadece. Her türlü görüse aciktir sitemiz. Gördügüm kadariyla internetteki forum sayfalarinada cok asina degilsiniz. Cok fazla degil az bir gezinme dahilinde, forum kullanmayi cok rahat ve hizli bir sekilde ögreneceksinizdir. Ben reelde karsilasmadigim farkliliklara burada -sanal alemde- muhatap olur oldum. Baski insanlari tetikledi aslinda ve bu tetikleme böyle kendi nefsi ile basbasa kaldiginda ahlaksal tüm kurallarin cignenebilecegi internet ortaminda aciga cikti. Cesitlilik oldugunu farkettim. Bu yüzden, buradaki diyaloglar cok cok farklidir sizi temin ederim.

kaan21 12-13-2008 02:13

işte bunun için. nefsleriyle başbaşa kalanlara rastladığımda onları rabbimin yoluna dünmeleri için iknam hep başarılı olmuştur Allahu ekber.

mehmetsabir 05-10-2009 18:16

--->: mükemmel bir Kur'an programi

Kur!an programını nasıl indirebilirim
teşekkür ederim

kozalak101 05-29-2009 16:04

--->: mükemmel bir Kur'an programi

Arkadaşlar ;
Bu tür faydalı programları yapmak için , hangi programları kullanmak lazım acaba?.

Mesela Hasenat diye bir program var.Onun yapımında kullanılan programı çok merak ediyorum.
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:02 .

2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük