![]() |
mükemmel bir Kur'an programi Mükemmel bir Kur'an programı... Tıklayın, istediğin dilde ve istediğiniz Hafız'dan dinleyin. Ekran ikiye bölünüyor. Birinci bölümü Türkçe meal, ikinci bölümü Arapça Kur'an... *Çok güzel, linke bakınca anlayacaksınızistediğiniz dili, cüzü, şeyhi, hizbi, sayfayı hepsini seçiyorsunuz sonra okuyor..Okurken renklerle hangi ayet ve tercümesi gösteriyor. Mükemmel bir çalışma maşaAllah http://www.quranexplorer.com/quran/ Quran Explorer - Interactive Audio Recitations & Translations |
arkadaş bişey yok linte bi baksan link ölmuş gibi |
süpersin.link çalışıyor.teşekkür ederim |
Teşekkürler kardeşim allah razı olsun |
gerçekten çok güzel eline sağlık |
Cok güzelmis benimde bizim site icin bir calismam vardi ama son zamanlarda yogunlugumdan dolayi yarida biraktim ama bunu gercekten cok begendim yapilabilir böyle birsey |
Selamun aleykum. :s.a.:GELİR GELMEZ UYARI ALDIK:) SAĞOL KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK AMA İNTERNET ÖZERİNDEN HİÇBİR AYETE İNANMAM. AMERİKAN BİRLEŞİK DEVLETLERİ FURKAN ADLI SAHTE KURANI KERİM BASILDIĞINDAN BU YANA NE İNTERNETTEN DİNLERİM NE DİNLETTİRİRİM YİNEDE GÜZEL ÇALIŞMA VE BULUŞ ALLAHA EMANETSİNİZ.:ac21::Elinize_Saglik01::) |
Ne uyarisi aldiniz tam anlayamadim. |
Girişte ne sin cinmisin v.s. öyle bişey yazdi yanilmassam proxy özerinden giriş yaptiğim için! Herneyse problem değil özür dilerim şimdi kontrol ediyorum ilginç bir çalişma inşallah:) |
Eneteresan. Bizim tarafimizdan herhangi bir hata kaynaklandiginda istirham ederim ki, herhangi bir resimle göstermeniz müdahale acisindan daha rahat izlenecek bir yol olacaktir |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:08 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük