![]() |
Bana Aykkabi Numarani SÖyle :) Bana Aykkabi Numarani SÖyle :) Kim uğraştı da bu isle nasıl bir formül elde etti. > Bilmiyorum ama sonuç doğru... Üşenmeden dener misiniz? Olay su simdi bir hesap makinesini elinize alın Ayakkabı numaranızı 5 ile çarpın Çıkan sonuca 50 ekleyin >Çıkan sonucu 20 ile çarpın Çıkan sonuca 1008 ekleyin ve son olarak doğum yılınızdan çıkartın SONUC: ilk iki rakam ayakkabı numaranız son iki rakam yasini çıkacak buyurun deneyin ... deneyin ve dogrumu cikiyor lutfen yazin arkadaslartsk unutmayınnn:D |
arkadaşlar bu beyaz show da dün denendi....isterseniz birde siz deneyin..:)) |
Öncelikle basda ayakkabi numarani veriyorsun sonundada dogum tarihini veriyorsun bir tarafi bugunun tarihine sayisal olarak ciktigindan dogum tarihini digeride basda verdigin ayakkabi numarasini söylüyor:cool: |
aaa valla doğru çıktı yawf :):) güzel konu teşekkürler rappermicchek...paşa :) |
Alıntı:
ama yinede bilgi için tskler selametle. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
--->: Bana Aykkabi Numarani SÖyle :) Alıntı:
hımmm.. bi deneyelim bakalım 38x5: 190 190+50: 240 240x20: 4800 4800+1008: 5808 5808-1987: 3821 ayakkabı nosu 38 çıktı da yaş 21 de kaldı, ee anket 2008 yılı, o zamanlar 21 idim. Afferin.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:38 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük