![]() |
Kahve içer misin? Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var derler. Peki bu sanal ortamda size dostça bir fincan kahve sunabilir miyim? Teşekkürler. |
Hocam eline saglik simdi biz bu kahveyi icersek kirk yil hatir meselesini saymaya baslayalimmi Bu arada icinde karabiber felan olmasin :)) Tabi saka diyorum türk kahvesini severim ayri bir güzelligi kokusu var Eline saglik hocam |
Afiyet olsun. Biraz köpüksüz oldu kusuruma bakmazsınız artık.Heyecanlandım birazcık. |
Hocam köpügünü cok güzel kacirmissin bak bizim bayragin sebolü cikmis oraya hayret:) |
Hocam eline sağlık:)) bende böyle maharetli olsam evde kalmam heralde kızlar beni havada kapar hehe:)) |
Allah inşallah gönlüne göre birisini verir.İsteme günü yengemiz benden daha güzel kahve yapar umarım.Yoksa bana haber et ben gelir ellerimle sana kahve yaparım :)) |
Kiz istemeyemi gidiyoz hani nerede hemen isteyelim kahve felan mühim degil o kahve tuzlandikca köpürür :)) |
Führer abimizin evlenmeye niyeti var galiba.Ben de ön ayak olmaya çalışıyorum.Arabayı süslemeye bırakacam.Kız istemeye giderken haber ederim yola çıkarsın Alptraum. Yeni bir form açalım. DÜĞÜNÜMÜZ VAR BEKLERİZ. |
yok ben öyle şekiili ay yıldız falan yapmasınıda istemem:)) yeterki kahve yapsın:) yok hocam ne evlenmesi daha yaşımız kaç başımız kaç sen hemen arabayı bile süsledin maşşallah:) |
hm. führer kardeşim mesajı değiştirmişsin; ))) görmedim sanma. 2. kısma sonradan ekledin demiiii..?? şaka bir yana.. serkan hocam sizin çocuğunuz olacak değil mi inşaAllah..Allah hayırlı evlat versin, analı babalı büyütsün.. kim evleniyorsa, geliriz düğüne istemeye ne biliyim hizmet olacaksa ona.. : )) selametle.. |
@mhmt evet sonkısmı sonradan ekledim... biliyorsunuz forum kurallarımıza göre ard arda mesaj yazmak yasak:) bende kurallara uyduğumdan yani :) yok abicim ne kızı ne istemesi ben hala anlamadım olay kahveden buralara nası geldi :) |
bilmiyorum nasıl geldi, ben konu buralara geldikten sonra yorum yazdım:) selametle.. |
neyse ben yatayım yoksa sabah beni bi türk kahvesi falan ayıltamaz:) hayırlı geceler aeo |
Alın size bayan eli değmiş bol köpüklü kahve Afiyet Olsun ... :) http://www.muhakeme.net/forum/forumr...e3yw3fp4-1.jpg |
Hic böyle türk kahvesi görmemistim yani fincanidir bardagidir ne biliyim o yandakilerde lokummu oluyor Cok lüks gösterisli, bizim bünye yabanci :)) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:53 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük