Google da site popülaritenize bakin

Googleda sitenizin ne kadar indexlendigini gözden gecirebilirsiniz ve popülaritenizide bununla birlikte görebilirsiniz Bakalim google amca sizi seviyormu yapmaniz gereken google a site:sitenizin ismini yazmak Örnek olarak bizim siteyi gösteriyorum site:muhakeme.net ...

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni

1. Alt 03-18-2008, 01:48 #1
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Googleda sitenizin ne kadar indexlendigini gözden gecirebilirsiniz ve popülaritenizide bununla birlikte görebilirsiniz

Bakalim google amca sizi seviyormu

yapmaniz gereken google a

site:sitenizin ismini yazmak

Örnek olarak bizim siteyi gösteriyorum

site:muhakeme.net
    ya da
    site:www.muhakeme.net

yazdikdan sonra googledaki popülaritenizi görebilirsiniz

Böylelikle istediginiz herhangi birsiteyide gözden gecirebilirsiniz

selametle

2. Alt 03-18-2008, 12:47 #2
    Ziyaretci
    x_M_x Mesajlar: n/a
    teşekkürler güzel bir bilgi

3. Alt 03-26-2008, 19:17 #3
    Ziyaretci
    LodosBreeze Mesajlar: n/a
    sağoLasın Baktım.. xD

4. Alt 03-27-2008, 00:10 #4
    safinaz Mesajlar: 3.348
    LodosBreeze´isimli üyeden Alıntı
    sağoLasın Baktım.. xD

Sonuç ne peki?Yazmadığınıza göre pek parlak değil galiba,neyse çıkmadık candan ümit kesilmez.

5. Alt 03-27-2008, 00:41 #5
    Sonuclara nasil bakilir ve neden önemlidir

Cünkü sizi bulacak kisiler google da arama yaparlar dünyanin en büyük arama motorlarindan birisidir belkide teki diyebiliriz.Google gercekden bir siteyi severse devamli indexler ayrilmaz .Peki google amca bir siteyi nasil sever

ilk önce site iceriginiz özgün olmali

Ilk basda konu basliklari indexlenir ve ilk konu icerigi alinir eger kopy-paste ise yani yaklasik 10 sitedede bu konu acildiysa bir daha ugramaz google amca

Ve site haritasi olusturmalisiniz örnegin sitemizin asagisinda bulunan bir arsiv olusturup birde yine sitemizde arama yaparsaniz nasil site haritasi olusur görürsünüz

Ben yaklasik 6 tane olusturdum ve google a yol actim onun isini kolaylastirdim ve daha cok index alip daha cok ziyaretciye sahip olmakdir bu

Örnek site haritalarimizdan birisi

http://www.muhakeme.net/harita.xml

Bu ilk olusturdugum harita idi ve sadece bundan cokca index aldik yararini hem resimlerde hemde indexlenmede gördük tüm webmaster kardeslerimize tavsiye olunur

Ve bir sitenin yil olarak aktivitesi ve traffigini görmek icin alexa gibi araclar kullanilir gün gectikce alexadada büyüyoruz alexa nin önemi nedir

bir reklam sirketi yada bir webmaster ve yada sitenin popülerligini inceleyecek bir kisi ilk olarak alexa ya bakar sonra google indexlerinede bakar
    Örnek olarak bir ekran görüntüsü getirdim

Google da site popülaritenize bakin

6. Alt 03-27-2008, 00:49 #6
    serkaan001 Mesajlar: 269
    Değişik ve uygulanması kolay bilgi.Muhakeme üzerinde denedim.19900dosyadan bahsetti.Bayağı da konudan söz ediyor.Eğitim konusu,Kuran konusu ...
    Teşekkürler.

7. Alt 03-27-2008, 00:54 #7
    Her gün artmakda hocam muhakeme.net sitemiz yeni olmasina ragmen google amcaya sevdirdik insallah diger webmaster kardeslerimizde sevdirir

Bunlar ufak teknikler hocam sadece bir siteyi görebilmek icin

Ama daha usta abilerimiz var illegal yollar felan biz su anda en legalinden gidiyoruz sükürler olsun

8. Alt 03-27-2008, 01:21 #8
    Gönül rahatlığı içerisnde girmemde bu yöndedir.Yasal olmayan işlerle işimiz olmaz zaten.
    O usta abilerimizde ustalıklarını başkalarının meiallerini çalmakla,başkalarının sitelerini hacklamakla(nasıl yazıldığını bilmiyorum affedin) uğraşmayıp daha iyi işlerde kullansalar ustalıklarını belkide windowsu 1980 lı yıllarda kullanmaya başlayacaktık.
    Bundan ötürü sizlere teşekkür ediyorum.Allah razı olsun.

9. Alt 03-27-2008, 01:32 #9
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Her foruma bir "Safinaz"lazım.Kesinlikle orjinal insandır ve kopy paste değildir...
    Geçen Google la bir hoş beş ettikte çok severmiş beni,hangi nickle ne yazıyorsam direk ilk sıralarda...

10. Alt 03-27-2008, 01:35 #10
    Alptraum abim özel mesajın için teşkkür ediyorum.Buraya da bu mesajı yazdığım için özür diliyorum.Çünkü sana yazdığım özel mesaj gitmiyor.Yazdığını nasıl düzeltebilirim.
    Teşekkürler.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.