![]() |
Google da site popülaritenize bakin Googleda sitenizin ne kadar indexlendigini gözden gecirebilirsiniz ve popülaritenizide bununla birlikte görebilirsiniz Bakalim google amca sizi seviyormu yapmaniz gereken google a site:sitenizin ismini yazmak Örnek olarak bizim siteyi gösteriyorum site:muhakeme.net ya da site:www.muhakeme.net yazdikdan sonra googledaki popülaritenizi görebilirsiniz Böylelikle istediginiz herhangi birsiteyide gözden gecirebilirsiniz selametle |
teşekkürler güzel bir bilgi |
sağoLasın Baktım.. xD |
Alıntı:
|
Sonuclara nasil bakilir ve neden önemlidir Cünkü sizi bulacak kisiler google da arama yaparlar dünyanin en büyük arama motorlarindan birisidir belkide teki diyebiliriz.Google gercekden bir siteyi severse devamli indexler ayrilmaz .Peki google amca bir siteyi nasil sever:) ilk önce site iceriginiz özgün olmali Ilk basda konu basliklari indexlenir ve ilk konu icerigi alinir eger kopy-paste ise yani yaklasik 10 sitedede bu konu acildiysa bir daha ugramaz google amca Ve site haritasi olusturmalisiniz örnegin sitemizin asagisinda bulunan bir arsiv olusturup birde yine sitemizde arama yaparsaniz nasil site haritasi olusur görürsünüz Ben yaklasik 6 tane olusturdum ve google a yol actim onun isini kolaylastirdim ve daha cok index alip daha cok ziyaretciye sahip olmakdir bu Örnek site haritalarimizdan birisi http://www.muhakeme.net/harita.xml Bu ilk olusturdugum harita idi ve sadece bundan cokca index aldik yararini hem resimlerde hemde indexlenmede gördük tüm webmaster kardeslerimize tavsiye olunur Ve bir sitenin yil olarak aktivitesi ve traffigini görmek icin alexa gibi araclar kullanilir gün gectikce alexadada büyüyoruz alexa nin önemi nedir bir reklam sirketi yada bir webmaster ve yada sitenin popülerligini inceleyecek bir kisi ilk olarak alexa ya bakar sonra google indexlerinede bakar Örnek olarak bir ekran görüntüsü getirdim http://www.muhakeme.net/clear.gif |
Değişik ve uygulanması kolay bilgi.Muhakeme üzerinde denedim.19900dosyadan bahsetti.Bayağı da konudan söz ediyor.Eğitim konusu,Kuran konusu ... Teşekkürler. |
Her gün artmakda hocam muhakeme.net sitemiz yeni olmasina ragmen google amcaya sevdirdik insallah diger webmaster kardeslerimizde sevdirir Bunlar ufak teknikler hocam sadece bir siteyi görebilmek icin Ama daha usta abilerimiz var illegal yollar felan biz su anda en legalinden gidiyoruz sükürler olsun |
Gönül rahatlığı içerisnde girmemde bu yöndedir.Yasal olmayan işlerle işimiz olmaz zaten. O usta abilerimizde ustalıklarını başkalarının meiallerini çalmakla,başkalarının sitelerini hacklamakla(nasıl yazıldığını bilmiyorum affedin) uğraşmayıp daha iyi işlerde kullansalar ustalıklarını belkide windowsu 1980 lı yıllarda kullanmaya başlayacaktık. Bundan ötürü sizlere teşekkür ediyorum.Allah razı olsun. |
Her foruma bir "Safinaz"lazım.Kesinlikle orjinal insandır ve kopy paste değildir... Geçen Google la bir hoş beş ettikte çok severmiş beni,hangi nickle ne yazıyorsam direk ilk sıralarda... |
Alptraum abim özel mesajın için teşkkür ediyorum.Buraya da bu mesajı yazdığım için özür diliyorum.Çünkü sana yazdığım özel mesaj gitmiyor.Yazdığını nasıl düzeltebilirim. Teşekkürler. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:50 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük