![]() |
--->: vBadvanced CMPS Portal Kurulumu Resimli Anlatım ellerine saglık kardeş ama admincp tıkladıgımda farklı sayfaya gidiyor |
--->: vBadvanced CMPS Portal Kurulumu Resimli Anlatım sanırsam admincp indexle yerler karışmış..? |
--->: vBadvanced CMPS Portal Kurulumu Resimli Anlatım Bir yanlislik olmus sanirim. admincp klasörüne index.php yide vBadvanced olarak atmisim. vBulletin dosyalarini ac ve admincp klasörünün icerisindeki index.php yi admincp klasörüne yeniden yükle sorun kalkacaktir |
--->: vBadvanced CMPS Portal Kurulumu Resimli Anlatım kardeş tekrar tekrar teşşekkur allah razı olsun sorun ne idi usta..? |
--->: vBadvanced CMPS Portal Kurulumu Resimli Anlatım Bilmiyorumki sadece yeni dosyalari yükleyip upgrade yaptim. Dosyalari eksik yüklemis olabilirsin. |
--->: vBadvanced CMPS Portal Kurulumu Resimli Anlatım Alıntı:
Forumun Fiziksel yolunu doğru yazıyo olmamıza rağmen aynı hatayı veriyor. Fiziksel yolun başka bir yazılış biçimi mi var:S |
--->: vBadvanced CMPS Portal Kurulumu Resimli Anlatım Fiziksel yolu bulmaniz icin ilk sayfada forumpath dosyasi linki verdim onu forumunuzun kurulu oldugu klasöre atip calistirabilirsiniz ve size forumpath inizi dogru bir sekilde verir. Örnek yazilmasi gereken sekilde suna benzer PHP- Kodu: |
--->: vBadvanced CMPS Portal Kurulumu Resimli Anlatım Alıntı:
:zzccon: |
--->: vBadvanced CMPS Portal Kurulumu Resimli Anlatım forumpath.php dosyasını ana dizine attım $forumpath = '/home/divxplus/public_html/forum'; fiziksel yolu bu şekil yazdım ama http://www.sitenin adresi.com/forumpath.php yazdıgım zaman /home/divxplus/public_html böyle bir hata alıyorum. nereyi yanlış yaprım |
--->: vBadvanced CMPS Portal Kurulumu Resimli Anlatım Daha Sonra modules Klasorunun CHMOD unu 777 Yapıyoruz bunu nasıl yapıcaz kardeş |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:03 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük