![]() |
Bağlama Eğitim Videoları |
teşekkürler arkadaşım |
saolasın çalışıyormu linkler |
Tamamdir prb ortadan kaldirilmistir |
teşekkürler arkadaşım |
--->: Bağlama Eğitim Videoları ben sadece 1. linki indirebildim:ziccon10: diğerleri hata veriyor.ilgilenirseniz sevinirim. |
--->: Bağlama Eğitim Videoları ARKADAŞLAR VİDEOLAR ÇOK GÜZEL AMA RAPİDSHAREDEN İNDİRMEK PROBLEMLİ OLUYOR :( BİRİNCİYİ İNDİRDİKTEN SORA ERROR YAZISI ÇIKIYOO VE ALTTA MİNUTED 12 GİBİ BİŞELER HER KAPATIP AÇITĞIMDA MİNUTED 9 8 ... 1 E KADAR DÜŞTÜ VE EN SONUNDA 2. VİDEO VE DİĞERLERİNİDE İNDİRDİM .BAĞLAMA ÖĞRETİMİNİ BU KADAR TEMELDEN ALMALARI GÜZEL :d:d TEŞ HERKESE :zzccon: |
--->: Bağlama Eğitim Videoları Evet bende bağlama eğitim videolarini indiremedim çalişmalarinizda başarilar dilerim |
--->: Bağlama Eğitim Videoları Rapidshare den dosya indirme ile alakali makaleleri inceleyin ister skitemizde isterseniz googledan. Ondan sonra indirebilirsiniz. |
--->: Bağlama Eğitim Videoları Merhaba arkadaslar asagida ismini yazmis oldugum programi indirin o programla rapidshare ve diger sitelerden kolayca indire bilirsiniz. USDownloader135 |
--->: Bağlama Eğitim Videoları Çok güzel bir konu açmışsınız. Bağlama Kursuna boşuna para vereceğine interneti doğru dürüst kullanırsak her şeyi öğrenebiliriz. |
--->: Bağlama Eğitim Videoları Çok güzel anlatılmış.Çok saol.TEŞEKKÜRLE |
--->: Bağlama Eğitim Videoları devamı yokmu |
--->: Bağlama Eğitim Videoları part 2 kırık düzeltirseniz sevinirim |
--->: Bağlama Eğitim Videoları USDownloader135 indirilmiyor lütfen bi çare bulun |
--->: Bağlama Eğitim Videoları bütün bölümleri indirdim çok iyi olmuş elinize sağlık inşallah bağlama çalmayı öğrenirim.. |
--->: Bağlama Eğitim Videoları süper süper saolun |
→ Bağlama Eğitim Videoları dosya bulunamadı yazısı çıkıyor bir bakarmısınız |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:58 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük