![]() |
Hazir Cv - Profesyonel Özgeçmİş Cv Örneklerİ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hazir Cv - Profesyonel Özgeçmİş Cv Örneklerİ LOREM IPSUM E-mail: lorem.ipsum@somedomai n.com Tel / Faks: (999)999-9999 / (111)111-1111 Yeni Pazar Sok. No:1115 90999 Kadıköy, Istanbul KARİYER PROFİLİ PORTAL VE KANAL YÖNETİCİSİ Analitik ve iş geliştirme becerilerini kar arttırıcı ve maliyet düşürücü aktivitelerde kullanarak pazarı analiz etmek. Bilgi yönetiminde profesyonelce teknolojiyi kullanmak. Organizasyonel faaliyetlerle müşteri bağlılığı sağlamak. PROFESYONEL DENEYİM GOODWEATHER.COM CORPORATION - URL: www.somedomain.com, İstanbul, Turkiye Weather Channel Portal Yöneticisi, 01/05/1998 12 Web geliştirme uzmanını eğitilmesi ve yönetilmesi. Ziyaretçilerin, rakiplerin ve girişimcilerin analizinin yapılması. Ana projeler: Ziyaret oranın %80 arttıran yeni bir pazarlama stratejisinin geliştirilmesi. Ülkenin en büyük portalıyla stratejik ortaklık kurulması. Pazar Araştırma Uzmanı, 02/02/1995 - 20/04/1998 Moda kanalları için pazar performansı, karlılık ve müşteri bağlılığı analizi yapılması. Good Weather ürünleri için rekabet analizi yapılması. SOFTWARE FOR PEOPLE CORPORATION, Istanbul, Turkiye Grafik Tasarım Yazılım Uzmanı, 01/05/1992 - 31/01/1995 Grafik tasarım yazılımları için pazarlama stratejileri geliştirilmesi. Bireysel ve kurumsal müşteriler için tanıtım aktivitelerinin planlanması ve uygulanması. Reklam ajanslarıyla ve araştırma şirletleriyle olan ilişkilerin yürütülmesi.. Ana Projeler: Orta ölçekli kurumsal müşterilere yönelik pazarlama stratejisi geliştirilmesi. Ürün tanınılılırlığının 56% oranında arttırılması. EĞİTİM MBA, New York University, New York, Haziran 1991 -GPA: 3.7 BS, Boğaziçi Üniversitesi, Bilgisayar Mühendisliği, İstanbul, Haziran 1989 -GPA: 3.8 Seminerler: Büyüme Modellerini Anlama ve Yönetme, Proje Yönetimi, Müşteri Bağlılığı YABANCI DİL BİLGİSİ İleri düzeyde İngilizce Temel düzeyde Almanca ve Fransızca BİLGİSAYAR BİLGİSİ İşletim Sistemleri: Mac OS, OS/2, VAX VMS, UNIX, Windows Family Programlama Dilleri: 80x86 Assembly, Prolog, LISP, BASIC, Asymetrix Toolbook, Pascal, C, C++, Java (Servlet API), Delphi, PowerBuilder. Diğer: Nowell Netware, FrontPage, 3D Studio, Quark Express, Adobe Premiere, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Tarihi : 1 Eylül, 1966 Askerlik Hizmeti : Tamamlandı Dosyanın tamamı ekte verilmiştir. Rar Sifresi:muhakeme.net |
Teşekkürler Üstadım. |
--->: Hazir Cv - Profesyonel Özgeçmİş Cv Örneklerİ hersey hoş qüzelde kardesim bu rar dosyasının şifresinide yazsaydın bari |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:03 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük