Sago'nun en sevilen 70 sözü

alptraum ´isimli üyeden Alıntı ↑...

Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni

1. Alt 02-17-2008, 01:39 #21
    Fani 06 Mesajlar: 794
    alptraum´isimli üyeden Alıntı
    Türkceyi düzgün kullan ilk önce
    Ben bu cümlenden hic birsey anlamiyorum

Ikincisi büyük harf karsidakine saygisizlik anlamindadirki bu son uyaridir

Bu da tamamen yanlis yazilmis bir cümleki anlasilmasi zor oluyor ilk seferinde düzgün yazmaya calisirsak sevinirim sonucda en azindan hepimiz ilkookul mezunuydur burda ögretmenimize hakaret ettirmiyelim o diplomayi nasil aldik diye

Bir ikincisi bu sarki basligi ile sperm dir vitaminden bahsettigi he sen bunu kendine kabul ediyorsan o ayri ama burdaki kimsenin bu sözü tasdiklemek zorunda olmadigini bilmen gerekir aksine benim örfüm,adetim,kültürüm bu sözü tasdiklemez bunlarin disinda islam dini kabul etmez cünkü o zevkin en doruguna rap ile ulastigini söylüyor ve en sonunda vitaminleri olayina giriyor demekki anlamak icin iyi okumak lazim bunlar terbiyeli degil terbiyesiz seyler biz terbiyemize sahip cikalim dedigim gibi Müslümansan müslüman gibi davran bu sözü hic olmazsa forum icerisinde hareket ettigimiz sürece forum icerisindeki uhuviyyet korunacakdir

MERAK ETME ABİ TÜRKÇEM İYİDİR AMA KLAVYE BOZUK DEGİŞTİRMEK KISMET OLMADI SEN İNSANLARA BÖYLE CVP VEREK Mİ? ONAYLIYORSUN BENNİ UYARMA ABİ BURDA ÜYELİGİMİ İPTAL ETT.....BEKLİYORUMMM....

Konu Fani 06 tarafından (02-17-2008 Saat 01:41 ) değiştirilmiştir.
  2. Alt 02-17-2008, 01:41 #22
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    senin usagin yok burda üyeligi iptal et demek ne oluyor sen emirveren degilsin burda bu sitenin üyesisin egerki bir hareketin daha uygunsuz sahsi tavirlarda olursa banlanirsin o kadar

selametle

3. Alt 05-11-2008, 21:17 #23
    IzepnepI Mesajlar: 19
    abi burda Rap tutmuyooo bea Sago gibi bi üstada çok güzel yorumlar lazım destek lazım fan lazım :D Saqom süpersin herşeyinle ...
    Paylaşım için saol

4. Alt 05-12-2008, 02:59 #24
    Ziyaretci
    onmen Mesajlar: n/a
    rap i düzgün yapan insanlara saygım var.sagoda bunun tek örneği.yazdığı sözleri türkiyede kaç adam yazıyoki bakın türkçe pop şarkılara üç cümleyle bir şarkı yapıyolar, sonrada insanlar ağızlarına sakız yapıyo bu şarkıları.bu adamlar bi şarkıya 300 tane cümle koyuyolar yine yaranamıyolar ve tüm damar ve pop şarkılardan daha anlamlıı sözleri.

5. Alt 05-14-2008, 01:08 #25
    Fani 06 Mesajlar: 794
    onmen´isimli üyeden Alıntı
    rap i düzgün yapan insanlara saygım var.sagoda bunun tek örneği.yazdığı sözleri türkiyede kaç adam yazıyoki bakın türkçe pop şarkılara üç cümleyle bir şarkı yapıyolar, sonrada insanlar ağızlarına sakız yapıyo bu şarkıları.bu adamlar bi şarkıya 300 tane cümle koyuyolar yine yaranamıyolar ve tüm damar ve pop şarkılardan daha anlamlıı sözleri.

valla dedigin gibi sagopa kajmer her söyledigi sözde bir anlam var bunu anlamak içinde dinlemek lazım dinlemeden yorum yapmak saçma sagopa kajmer ....!! adı üstünde sokak adım kaf -kef ...!!!

su lafına hastayım ne kadar DELİKANLI OLURSAN OL KADINA EL KALMAZ...!!

YORUMLAR İÇİN TSKLER.!!!!

6. Alt 11-09-2010, 21:38 #26
    Ziyaretci
    KoLeRa Mesajlar: n/a

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.