alptraum´isimli üyeden Alıntı ↑
Türkceyi düzgün kullan ilk önce
Ben bu cümlenden hic birsey anlamiyorum
Ikincisi büyük harf karsidakine saygisizlik anlamindadirki bu son uyaridir
Bu da tamamen yanlis yazilmis bir cümleki anlasilmasi zor oluyor ilk seferinde düzgün yazmaya calisirsak sevinirim sonucda en azindan hepimiz ilkookul mezunuydur burda ögretmenimize hakaret ettirmiyelim o diplomayi nasil aldik diye
Bir ikincisi bu sarki basligi ile sperm dir vitaminden bahsettigi he sen bunu kendine kabul ediyorsan o ayri ama burdaki kimsenin bu sözü tasdiklemek zorunda olmadigini bilmen gerekir aksine benim örfüm,adetim,kültürüm bu sözü tasdiklemez bunlarin disinda islam dini kabul etmez cünkü o zevkin en doruguna rap ile ulastigini söylüyor ve en sonunda vitaminleri olayina giriyor demekki anlamak icin iyi okumak lazim bunlar terbiyeli degil terbiyesiz seyler biz terbiyemize sahip cikalim dedigim gibi Müslümansan müslüman gibi davran bu sözü hic olmazsa forum icerisinde hareket ettigimiz sürece forum icerisindeki uhuviyyet korunacakdir
MERAK ETME ABİ TÜRKÇEM İYİDİR AMA KLAVYE BOZUK DEGİŞTİRMEK KISMET OLMADI SEN İNSANLARA BÖYLE CVP VEREK Mİ? ONAYLIYORSUN BENNİ UYARMA ABİ BURDA ÜYELİGİMİ İPTAL ETT.....BEKLİYORUMMM....