![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
ahhh yeni nesil şimdi rock hip hop dedin oda bana yapılan saygısızlıktır.. konuşmak edepsizlikse susmak saygıdır ben sustum ama sen cvp verdin... |
İnecek var,durdurun Dünya'yı bu sÖzü beğendiM çalıoruM:))) |
Alıntı:
kanka ayıptır ama olmuyor bak çalma felan indiragandi yapıyorum de bariii :)) kucuk arkadaşlarımız yalnış yetişmesin....:)):)):)):)):)) |
Bir kere mevzulari sahsilestirmemek lazim sahsilestikce hos olmadigini illaki görürüz -ci -cu olmamak lazim insan olmak en zoru heleki insan geldik insan kalmasi en zorudur onun icin -ci -cu olacaklar dikkat etmeliler aldiklari örneklere ben bu cümleyi anlayamadim bana biri aciklarsa sevinirim Alıntı:
|
Alıntı:
ben lafımı söyledim arkadasıydayım sorunu olan varsa söyleyin.... konuşmak edepsizlikse susmak saygıdır ......:54: |
velhasil rapin oglu gecimsiz hakkimda bildikleriniz bicimsiz bilemem neden yapitlariniz celimsiz densiz basliklara yorum gereksiz hepinizin sago bilgisi yetersiz vitaminlerimle bugunlere geldiniz:)):)):)) |
Bu yaptigi sarkinin basligi ile özdeslesen bir cümle ve ne zaman sarki sözü tekrarlansa vitaminlerle onlari beslediklerini söylüyorki o vitaminin ne oldugunu burada aciklamasak iyi olur yani tamamen hosumuza gitmeyen kültür disi yanlis bir parca benim dinime saygisizlik ediyorsa ben bu cümleye saygi duyamam zannedersem mevzu anlasilmistir |
Alıntı:
ANLAŞILAN BİR SEY OLDUGU SANMIYORUM CUNKU NEDEN ANLAM KENDİ KAFANIZDAN ÜRETMEYİN MENZU ORDA VİTAMİNSE SÖYLE VİTAMİN NE ANLAM GELDİGİ SÖYLEYİM SANA VİTAMİN İLA İNSAN KULLADIGI BİR TÜR HAP DEGİL ABİCİM SU ANLAMLARI FARKLI YÖNLERE ÇEKMEKTEN BIKMADINIZ MI?:54:alptraum |
Alıntı:
Ben bu cümlenden hic birsey anlamiyorum Ikincisi büyük harf karsidakine saygisizlik anlamindadirki bu son uyaridir Alıntı:
Bir ikincisi bu sarki basligi ile sperm dir vitaminden bahsettigi he sen bunu kendine kabul ediyorsan o ayri ama burdaki kimsenin bu sözü tasdiklemek zorunda olmadigini bilmen gerekir aksine benim örfüm,adetim,kültürüm bu sözü tasdiklemez bunlarin disinda islam dini kabul etmez cünkü o zevkin en doruguna rap ile ulastigini söylüyor ve en sonunda vitaminleri olayina giriyor demekki anlamak icin iyi okumak lazim bunlar terbiyeli degil terbiyesiz seyler biz terbiyemize sahip cikalim dedigim gibi Müslümansan müslüman gibi davran bu sözü hic olmazsa forum icerisinde hareket ettigimiz sürece forum icerisindeki uhuviyyet korunacakdir |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:17 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük