MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Konu Dışı (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/)
-   -   Sago'nun en sevilen 70 sözü (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/2879-sago-nun-en-sevilen-70-sozu.html)

Ensar 02-16-2008 22:54

Alıntı:

RaPPeR_mİcChEck´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 5842)

Hepinizin Sago bilgisi yetersiz vitaminlerimle bugünlere geldiniz

Bunu bir hakaret olarak algılıyorum.Yazık çok yazık sizlere.

Fani 06 02-16-2008 23:15

Alıntı:

Ensar´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 5845)
Bunu bir hakaret olarak algılıyorum.Yazık çok yazık sizlere.

ben bir sey demiyorum hareket olarak algılaman senin sorun ama orda sözü anlamı benim için önemli ben senin yazdıgına saygı duyorsam sende benkine duymak zorundasın....

ahhh yeni nesil şimdi rock hip hop dedin oda bana yapılan saygısızlıktır..

konuşmak edepsizlikse susmak saygıdır ben sustum ama sen cvp verdin...

GeNeRaL 02-16-2008 23:36

İnecek var,durdurun Dünya'yı bu sÖzü beğendiM çalıoruM:)))

Fani 06 02-16-2008 23:39

Alıntı:

GeNeRaL´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 5858)
İnecek var,durdurun Dünya'yı bu sÖzü beğendiM çalıoruM:)))

kanka ayıptır ama olmuyor bak çalma felan indiragandi yapıyorum de bariii :))

kucuk arkadaşlarımız yalnış yetişmesin....:)):)):)):)):))

alptraum 02-16-2008 23:45

Bir kere mevzulari sahsilestirmemek lazim sahsilestikce hos olmadigini illaki görürüz -ci -cu olmamak lazim insan olmak en zoru

heleki

insan geldik insan kalmasi en zorudur

onun icin -ci -cu olacaklar dikkat etmeliler aldiklari örneklere

ben bu cümleyi anlayamadim bana biri aciklarsa sevinirim

Alıntı:

Hepinizin Sago bilgisi yetersiz vitaminlerimle bugünlere geldiniz

Fani 06 02-17-2008 00:09

Alıntı:

alptraum´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 5862)
Bir kere mevzulari sahsilestirmemek lazim sahsilestikce hos olmadigini illaki görürüz -ci -cu olmamak lazim insan olmak en zoru

heleki

insan geldik insan kalmasi en zorudur

onun icin -ci -cu olacaklar dikkat etmeliler aldiklari örneklere

ben bu cümleyi anlayamadim bana biri aciklarsa sevinirim

ben lafımı söyledim arkadasıydayım sorunu olan varsa söyleyin....

konuşmak edepsizlikse susmak saygıdır
......:54:

Fani 06 02-17-2008 00:21

velhasil rapin oglu gecimsiz
hakkimda bildikleriniz bicimsiz
bilemem neden yapitlariniz celimsiz
densiz basliklara yorum gereksiz
hepinizin sago bilgisi yetersiz
vitaminlerimle bugunlere geldiniz:)):)):))

alptraum 02-17-2008 00:24

Bu yaptigi sarkinin basligi ile özdeslesen bir cümle ve ne zaman sarki sözü tekrarlansa vitaminlerle onlari beslediklerini söylüyorki o vitaminin ne oldugunu burada aciklamasak iyi olur

yani tamamen hosumuza gitmeyen kültür disi yanlis bir parca benim dinime saygisizlik ediyorsa ben bu cümleye saygi duyamam

zannedersem mevzu anlasilmistir

Fani 06 02-17-2008 00:26

Alıntı:

alptraum´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 5878)
Bu yaptigi sarkinin basligi ile özdeslesen bir cümle ve ne zaman sarki söylese vitaminlerle onlari beslediklerini söylüyorki o vitaminin ne oldugunu burada aciklamasak iyi olur

yani tamamen hosumuza gitmeyen kültür disi yanlis bir parca benim dinime saygisizlik ediyorsa ben bu cümleye saygi duyamam

zannedersem mevzu anlasilmistir

ANLAŞILAN BİR SEY OLDUGU SANMIYORUM CUNKU NEDEN ANLAM KENDİ KAFANIZDAN ÜRETMEYİN MENZU ORDA VİTAMİNSE SÖYLE VİTAMİN NE ANLAM GELDİGİ SÖYLEYİM SANA VİTAMİN İLA İNSAN KULLADIGI BİR TÜR HAP DEGİL ABİCİM

SU ANLAMLARI FARKLI YÖNLERE ÇEKMEKTEN BIKMADINIZ MI?:54:alptraum

alptraum 02-17-2008 00:35

Alıntı:

ANLAŞILAN BİR SEY OLDUGU SANMIYORUM CUNKU NEDEN ANLAM KENDİ KAFANIZDAN ÜRETMEYİN
Türkceyi düzgün kullan ilk önce
Ben bu cümlenden hic birsey anlamiyorum

Ikincisi büyük harf karsidakine saygisizlik anlamindadirki bu son uyaridir

Alıntı:

MENZU ORDA VİTAMİNSE SÖYLE VİTAMİN NE ANLAM GELDİGİ SÖYLEYİM SANA VİTAMİN İLA İNSAN KULLADIGI BİR TÜR HAP DEGİL ABİCİM
Bu da tamamen yanlis yazilmis bir cümleki anlasilmasi zor oluyor ilk seferinde düzgün yazmaya calisirsak sevinirim sonucda en azindan hepimiz ilk okul mezunuyuzdur burda ögretmenimize hakaret ettirmiyelim o diplomayi nasil aldik diye

Bir ikincisi bu sarki basligi ile sperm dir vitaminden bahsettigi he sen bunu kendine kabul ediyorsan o ayri ama burdaki kimsenin bu sözü tasdiklemek zorunda olmadigini bilmen gerekir aksine benim örfüm,adetim,kültürüm bu sözü tasdiklemez bunlarin disinda islam dini kabul etmez cünkü o zevkin en doruguna rap ile ulastigini söylüyor ve en sonunda vitaminleri olayina giriyor demekki anlamak icin iyi okumak lazim bunlar terbiyeli degil terbiyesiz seyler biz terbiyemize sahip cikalim dedigim gibi Müslümansan müslüman gibi davran bu sözü hic olmazsa forum icerisinde hareket ettigimiz sürece forum icerisindeki uhuviyyet korunacakdir

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:17 .

2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük