Dua nin kabulunun şartlari

ah ah ah benim dedeiklerimi anlayacak mantıkda birisinin olmaması doğal.......din inanısın insanın vicdan özgürlüğüdür ve bunu özgürce yasaması hakkıdır ama bunu özgürce yasıyacağım diye alevişlere yada gayri müslimlere zorla din ...

Ağaç Şeklinde Aç11Beğeni

1. Alt 02-18-2010, 19:33 #31
    Ziyaretci
    Kayıtsız Üye Mesajlar: n/a
    ah ah ah benim dedeiklerimi anlayacak mantıkda birisinin olmaması doğal.......din inanısın insanın vicdan özgürlüğüdür ve bunu özgürce yasaması hakkıdır ama bunu özgürce yasıyacağım diye alevişlere yada gayri müslimlere zorla din dersi göstermek kuran okutmak gibi sacmalıklar olmamalı istiyen kuranı gitsin başka yerlerde öğrensin........KISACASI ATATÜRKÜN YAPTIĞI GİBİ GAYET DEVLETİN DİNİ ÖNEMSEMEDEN DÜZEN KURMASI DOĞALDIR VE MÜMKÜNDÜR......KENDİSİNİ DİNE NEDEN BAĞLADIĞINI BİLMEYEN KİŞİLERİN BUNU ANLAMASINI TABİKİ BEKLEMİYORUM........

KISACASI HERKESİN İSTEDİĞİ GİBİ YAŞAMA HAKKI VARDIR BİR BAŞKASININ HAKKINA TECAVÜZ ETMEDİĞİ SÜRECE.......

2. Alt 02-18-2010, 21:37 #32
    mus'ab Mesajlar: 331
    Sana demiştim bundan sonra sınırı aşarım diye senin köyünde demekki bu tür şeyler yapılabiliyor.
    bir anektotda ben sana anlatayım: kendisini ilerici aydın çağdaş ve sınırsız özgürlükçü tanıtan aile bireylerini de inandığı gibi yetiştiren, senin örümcek kafana göre yobaz sayılan bir beldeyi terkedip daha avrupai bir hayat yaşamayı tercihen kendi kafa yapısında bir semtte yaşamaya başlar. başlarda kısa zaman sonra vur patlasın çal oynasın derken eşi kucaktan kucağa gezmeye, oda başkalarının kadınlarıyla gezmeye başlar.

Anlıyacağın kısa zamanda aile düzeni bozulur. kadın gece alemlerinde, evin oğlu esrar eroin partilerinde, evin artist kızı mahalleye caka satayımderken eyrı rezillik.

Adam gündüz fabrikasında alem geceleri köşkte. ve bir gün kızının kız arkadaşları köşke gelirler.
    Adam geceyarısı sarhoş olarak iner kızların eğlendiği kata, ama kimse birbirini tanıyamaz çünkü kimisi içki kimisi esrar ve eroinden yüksek uçuştalar.
    bu ilerici, aydın, özgürlükçü, çağdaş, bana benim inancıma yobaz diyen bu aşağılık hayvandanda aşağı yaratılışa sahip sözde insan kızının arkadaşlarından birisine tecavüz ettiğini zanneder ama kendine geldiğinde kendi öz kızına tecavüz ettiğini anlar, kızı intihar eder evin eroinci oğlu sen nasıl böyle bir rezilliği yaparsın diye babasını öldürür ve bir günde iki cenaze çıkar evden.

Daha sonra evin oğlu kaçaktır teslim olmaz polise ve bir gün yakalar annesini rezil bir ortamda alır arabasına götürür ormanda öldürecektir. oğul anneye siz ne biçim insanlarsınız babam ayrı kadınlarla sen ayrı erkeklerle ve ben sizin yüzünüzden baba KATİLİ oldum senide öldüreyim kendimide öldüreyim dediğinde!!! Annesi oğlum baba katli oldum diye üzülme zira o adam senin baban değildi der..
    oğul şaşkın ve kızgın nasıl olur anne diye sorar. annesi de anlatır: oğlum biz Allahın olmadığına insanın doğa tarafından yaratıldığına hata ilk önce maymun sorada evrim neticesi insan olduğumuza inandığımız için dünya görüşümüzde sınırsız bir özgürlük vardı o dönemlerde ben dünya turuna çıkmıştım yunanistan italya almanya, hollanda gibi ülkeleri dolaştım yurt dışında iken hamile olduğumu öğrendim ve türkiyeye döndüm senin babanı ben de bilmiyorum der.

Ve oğul anneyide orada öldürür. ceza evi hayatı başlar 19 yıl sonra dışarı çıkar.
    hikaye zannettin değilmi. bu olayın muhatabı olan kardeşimiz şimdi senin yobaz dediğin hayatı yaşıyor ve istanbulda senin hayat dediğin bataklığı anlatırken o günler için, bizler nasıl bir batakta olduğumuzu anladık ama iş işten geçti bin pişman 60 yaşındaki bu kardeşimizi bizzat tanıyorum benden 10 yaş büyük olmasına rağmen bana abi diyor bende ona abi diyorum. soruyorum ona nedan bana abi diyorsun ben utanıyorum dediğimde şu cevabı aldım ben hayvani his ve duygularımdan kurtulalı 20 sene oldu sizler bu yüzden benden büyüksünüz.
    buda senin zihniyyetinde bir örnekti genelleme yaparsak gırtlağına kadar bataktasın.

yazan kardeşlerimizden iki gündür kimsenin bahsetmemesine rağmen ikide bir mustafa kemalden bahsediyosun ama ne yazıkki m kemale en büyük ihaneti yine kemlistler yapıyor.
    sen o pis ve rezil ağzına bir daha islamı alma çocuğum. islam pak ve berraktır. onu ebu cehiller ebu lehepler de anlayamadı ve domuz gibi geberip gittiler.

müslümanlara bu ülkede hakaret eden. salyalarını etrafa saçan kuduz köpekler kinleriyle kıvran kıvrana lağım çukurlarını boyladılar.

Ve yine bu ülkede sadece müslüman oldukları için yaşam hakları ellerinden alınarak idam edilen bir çok müslümanı tarih, şerefle anmakta. Onları idam edenleri ise tarihin yüzkarası olarak anmaktayız ki onlarda layık oldukları çukurlarda kanalizasyonlara karışıp yok oldular.

senin gibi yaratıkların sonu ise akrep misali dir kendi kendinizi sokarak yok olmaya mahkumsunuz.

köyünüzdeki namus anlayışına gelince dikkat et köy senin köyün iftira edenin sizin aileden olmadığını nereden bilelim çünkü karakteriniz ve insani anlayışınıza göre engel tanımaz bir yaratıksın. ve ancak sizlere yakışabilecek bir olay.

3. Alt 02-18-2010, 22:25 #33
    Ziyaretci
    Kayıtsız Üye Mesajlar: n/a
    anlayamadımda neden insanalrın dini vicdanı bırakmıyosunuzda illA gösterilmesi gereken bir olgu gibi algılıyosunuz.......yada her alanda dinin olması gerekliliğini sölüyorsunuz bunu vidden anlamıyorum herkes müslüman olmak zorunda mı??????

4. Alt 02-18-2010, 23:30 #34
    mus'ab Mesajlar: 331
    Bak hala yazılanlardan hiç bir şey anlamamışsın.
    tabiki sen müslüman olmak zorunda değilsin. ama sen müslümanlara gerici yobaz bilmem ne diye hakaret edemezsin. hele hele inanmadığın bir konu üzerinde tartışıyormuş gibi yaparak islama dil uzatamazsın bırak biz inandığımızı yaşayalım sende inandığın gibi yaşa.
    sana kimse karışmaz ve karışamaz.

5. Alt 10-25-2010, 16:04 #35
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    bir an sayalım Muhammed yok diye,dua etmekle,ibadet etmekle biz ne kaybederiz ama o arkadaşa soralım ya varsa ki hiç şüphem yok.o arkadaş neler kaybeder

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.