![]() |
--->: Dua nin kabulunun şartlari Hiranur peygambere inanmayanalri yada allaha inanmayanlari neden hemen psikolojik sorunlari var diyerek hakaret etiyosunuz ki.........hani dininiz ve siz hoşgörülüydünüz...... Mus'abada soruyorum peygamberine nerde hakaret ettim kanitlasana.....onu eleştirmek hakaret değildir.......putlarimda yok putum kendimmim...... Ayrica neden herkesi müslüman yapma cabaniz var ki herkesin dini kendine değil mi......yoksa dininiz gercekden hoşgörü değil zorbalik özgürlük değil özgürlükleri kisitlayan bir din mi????????? |
--->: Dua nin kabulunun şartlari Paygamber mi yoksa peygamber mi hidanur hanim.... Ayrica bu kadar sinir sağliğa zararli |
--->: Dua nin kabulunun şartlari Alıntı:
Islam da teblig vardir. Bu teblig i yaptigimizda zorla müslüman yaptigimizi zannetmeniz yanlis. Bugün benim kapima yehova sahitleri geliyor ama zorla beni hristiyan yapmaya zorlamiyorlar. Eger burda size Islamdan bilgiler sunulmasini istemiyorsaniz bu forum da farkli kategorilerde yazarsiniz ve o zaman böyle bir sorun olmaz. |
|
|
--->: Dua nin kabulunun şartlari kardeşim müslüman zaten zorbacı bunu kendinizin allaha ettiğiniz dualarda yok peygamberimizin güzel yolunu anlatmalıyız gibi baskıcı söylemlerle belirtiyorsunu.z.......islamın kitapındada islamın 5 şartının olması bunlara uyulmasa insanın müslüman olmayaçağı eşcinselliğin yasaklanması içkinin yasaklanması başörtünün zorunlu kılınması gibi ayetlerin bir coğunda özgürlük kısıtlamacılığın olduğunu görüyoruz........ BİR İNSAN DÖRT DÖRTLÜK MÜSLÜMAN DEĞİLSE KİMSEYİ YARGILAMA VE HAKARET ETME HAKKINA SAHİP DEĞİLDİR....... |
--->: Dua nin kabulunun şartlari türkçe bilgisi olmayan birisi neden türkçe bir platformda tartışıyor ki????????*ayrıca yaratık gibi hakaret edenleride biraz uyarsanız iyi edersiniz herkesin bir sabrı vardır.......ve ayrıca cidden muhammed hatasızmıdır...... |
Herkes dört dörtlük müslüman olmak ister ve gaye olmaktir göstermek degil. Bu bir paye meselesidir. Dört dörtlük müslümanin var oldugunu ya da olmadigini dahi kim bilebilir ki Allahtan baska. Bizim inanc sistemimiz biraz farkli olsa gerek o yüzden kavramlarda sizinle problem yasamaktayiz. |
--->: Dua nin kabulunun şartlari Neden günahkar işte........günahkar olmamak için insanlar onu yapmak mecburiyetinde kaliyor.........ayrica farz demek yapilmasi mecburitir demek değil mi???????neden mecburi neden ceza var......bir sürü kanun var...... |
--->: Dua nin kabulunun şartlari benim için dinlerin hepsi zorbalıktır buna alevilikte dahil......ben en iyi olmayı hedeflerim ve insanalrın en iyi olabilçeğini düşünürüm........sistem olarakda öle bir sistem olmalı ki insanlar BİRBİRİNE KARIŞMAMALI HERKES İSTEDİĞİNİ İSTEDİĞİ GİBİ YASAYABİLMELİ.....EŞCİNSELLİ EŞÇİNCELLİĞİNİ DİNDARI DİNDARLIĞINI ATEİST ATEİSTLİĞİNİ KISACASI HERKES EŞİT ÖZGÜR HAKLARA VE KÜLTÜREL YAPISINI YAŞAMAYA DİLİNİ KONUSMAYA SAHİP OLMALI.......kısacası adalet partisinden solda işçi partisinden sağdayım diyen ecevit ideolojisi gibi bir ideolojiyi benimserim....... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:47 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük