![]() |
Muhakeme.net üyeleri hangi türde müzikten hoşlanıyor ? Muhakeme.net üyeleri hangi tür müzikten hoşlanıyor ? :hosgeldiniz0121: Evet arkadaşlar açtıgım bölümün sohbet bölümü olması benim için hoş çünkü Artık canlanma zamanı biraz sohbet edelim... Benim sevdigim müzik türleri : Rap ( sagopa Kajmer ) Ney ( Ney sesleri Cok severim ) arabesk ( MüsLüm Gürses ) :-) Siz Hangi tür müzikten hoşlanıyorsunuz ? |
--->: Muhakeme.net üyeleri hangi türde müzikten hoşlanıyor ? :flowers:Wallahi ben hoş gelen her şeyi dinlerim |
--->: Muhakeme.net üyeleri hangi türde müzikten hoşlanıyor ? rock(kıraç,emre aydın,yüksek sadakat,gripin,gece yolcuları) |
--->: Muhakeme.net üyeleri hangi türde müzikten hoşlanıyor ? İlahi, kaside, ezgi, sanat müziği, türk halk müzüiği. |
--->: Muhakeme.net üyeleri hangi türde müzikten hoşlanıyor ? bende kulaga hos gelen her tür müzigi dinlerim. tabiki türkce olmasi kaydiyla. |
--->: Muhakeme.net üyeleri hangi türde müzikten hoşlanıyor ? Evet ingilizce şarkıları falan onları zaten anlamıyoruz. Ben ilahi ve ruhumu dinlendiren müzikler... |
--->: Muhakeme.net üyeleri hangi türde müzikten hoşlanıyor ? Hani derler ya müzik EVRENSEL dir. Aynen öyle yeterki kulağıma hoş gelsin. Sınıflama yapamam çünkü bakıyorum daha önceki halk müziği senin karşına rock veya pop şeklinde karşına çıkmış:) anlayacağın müzik kulağıma hoş gelirse neden olmasın:) |
--->: Muhakeme.net üyeleri hangi türde müzikten hoşlanıyor ? O anki ruhsal durumuma ve Ortama göre değişir, ancak her tür müzikten keyif alabilirim. |
--->: Muhakeme.net üyeleri hangi türde müzikten hoşlanıyor ? jazz, klasik, rock, metal |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:04 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük