muhakeme net eklentileri ile ilgili

Sitenizi vbadvanced de tanıttığınızda üye olmuştum. O siteninde yöneticisiyim. Malum orada vb eklenti isteyemediğimizden bizzat sitenize başvurmak istedim. Özelden yazmak yerine sitenizi pano açarak hem kutlamak hemde isteğimi bildirmeyi daha ...

1. Alt 11-06-2009, 16:05 #1
    oguztr Mesajlar: 3
    Sitenizi vbadvanced de tanıttığınızda üye olmuştum. O siteninde yöneticisiyim.
    Malum orada vb eklenti isteyemediğimizden bizzat sitenize başvurmak istedim.
    Özelden yazmak yerine sitenizi pano açarak hem kutlamak hemde isteğimi bildirmeyi daha uygun gördüm.
    Üye sayısı ve eklentileri ile ilgili gelişmeleriniz mükemmel Allah yardımcınız olsun başarılar dilerim.
    Benim isteğim sitenizdeki iki eklenti .Birincisi sayfa altındaki günün sözü bandının kodları ve galiba haberler ve web sitesi forumlarında kullandığınız gars sisteminin dosyaları bu sistemi bende kullanıyorum ama bendeki gars dosyaları problemli.
    Bu konuda ban ayardımcı olursanız sevinirim.gars isteminizi tamamen türkçe yapma sorunu yaşıyorsanız yardımcı olabilirim.
    Şimdiden Allah razı olsun.

2. Alt 11-27-2009, 03:02 #2
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Öncelikle site altinda cikan özlü sözler icin footer sablonunda en alta su kodlari ekleyin

Kod:

Sonra temaniza ek css olarak sunlari ekleyin

Kod:
    .sz{
    font-size:12px;
    font-family:'Thoma';
    color:#ffffff;
    background:url(images/sz.gif) repeat-x top #023187;
    text-align:center;
    position:fixed;
    bottom:0;
    right:0;
    left:0;
    padding:10px 0 5px 0;
    }

Portaldaki olusum ise Muhakeme.Net e özel oldugu icin paylasamayacagim.

3. Alt 09-17-2010, 20:49 #3
    oguztr Mesajlar: 3
    portalınızdaki oluşumlar güzel elinize sağlık ancak ben haber modülünü değil forumlarda kullandığınız gars sistemimde sorun var sağlam dosyalar gerekli sizden bunu istemiştim.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.