Bozuk Dvd yi kurtarma

Merhaba arkadaşlar, Elimde önemli resimlerin bulunduğu bir dvd var. Normal dosyalarda mevcut. Bu dvd içinde bulunan dosya ve resimlerin boyutlarıyla birlikte kopyalanmış, yani dosyaların yarısını kopyalayıp bırakmamış tamamını kopyalamış ama ...


  1. Alt 08-30-2009, 01:19 #1
    galaderesi Mesajlar: 20
    Merhaba arkadaşlar,
    Elimde önemli resimlerin bulunduğu bir dvd var. Normal dosyalarda mevcut. Bu dvd içinde bulunan dosya ve resimlerin boyutlarıyla birlikte kopyalanmış, yani dosyaların yarısını kopyalayıp bırakmamış tamamını kopyalamış ama ben dvd açtığım dosyaları açmıyor önizleme görüntülenemiyor diyor.
    Bu dvdler bilgisayarımdan kopyalama esnasında bir sorun olmuş nasıl bir şey olduysa kopyalarken bir sıkıntı yaratmış bunu nasıl halledebilirim.
    Bu dvd açmak için herhangi bir proğram ve bir yolu var mı? internette bununla ilgili bir kaç yol denedim ama başarılı olamadım.
    Yardımcı olabilecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkur ederim. Saygılarımla,

  2. Alt 09-08-2009, 16:29 #2
    kipchak Mesajlar: 1.658
    Blog Başlıkları: 506
    ''boyutlarıyla birlikte kopyalanmış, yani dosyaların yarısını kopyalayıp bırakmamış'' dediğiniz kısmı tam olarak anlayamadım?

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.