bizim buralarda şeyh diye geçinenler var ama ben inanmıyorum
sizce varmı???*
günümüzde gerçek şeyh'ler kalmışmıdır. bizim buralarda şeyh diye geçinenler var ama ben inanmıyorum sizce varmı???* Benzer Konular Şeyh Bedreddin (Şeyh Bedreddin Kimdir? - Hakkında - Hayatı)... Şeyh Galip (Şeyh Galip ...
Simdi günümüzde tabirinizle " Dogru yolu gösteren seyh " kalmismidir sorusuna yok demek icin su kainati didik didik gezip her insanla muhabbet icerisinde olup onlari belli bir süreyle tanimakla olur. Bu yüzden Allah dostlari her zaman vardir. Ben dünyadaki bazi insafsiz ülkelerin insanlari ve o kavmin yok olmayisinin nedeninin bu gibi Allah dostlarindan oldugunu düsünmekteyim.
şeyh nedir. dinimizde böyle bi kavram varmıdır tartışılır. ama allah dostları elbetteki vardır. ve kim Allhın dostudur bilinmez. sizde olabilirsiniz bende olabilirim...
bi başkasının ALlahın sevgili kulu olması başkalırını değil ; kişinin kendisni ilgilendirir.
kesinlikle katılıyorum
evet altun kareşim bende sizlere bu konuda katılıyorum ve mesela bir de şu var.."nasıl ki üniversite sınavına gireceksin önce kaydolman lazım" ...okul kazandın önce kaydolman lazım "kayıtsız sınıfa alınmazsın"!!!...işte seninde tarikat dersi yapıp "estagfrullah..allah allah"..diyor zikirler yapıyorsun yaa...eee...işte bu zikirlerin senden kabul OLMASI İÇİN "ÖNCE BİR TARİKATA VE ŞEYHE BAĞLANMAN GEREK"!!!...hadi yaa....boşa gitti şimdi yaptığımız zikirler hee!!!...
ya böyle bi yorumada gülünür ancak..!!!kimse kusura bakmasın!...kilisedeki papazlarla şehyı al bi kefeye koy yani..selam ve dua ile...
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
![]() |