![]() |
Yeni bir Proje Arkadaslar muhakeme emektarlari olarak acilis yapamadik ama buna ragmen su sekilde bir farklilik yapabiliriz diye düsündük Muhakeme emektarlari olarak isteyenler buraya arkadan cekilmis bir fotolarini (yüz gözükmeyecek),yada profil resiminden olusan bir video hazirlayacagiz ve bu videomuzu giris ana sayfamizda kullanacagiz Herkesin katilimini bekliyoruz .Herkes fikrini yazarsa hizli bir sekilde baslayacagiz |
güzel olur aslında...(: ama herkesden katılım olması lazım yoksa sadece ben veya sadece alptraum un foto suyla olmaz bu iş şimdiden nerede foto çektirsem diye bi düşüniyim (: şöyle hoş bir manzarada... |
Beraber donau ya gideriz orada cekiliriz :) |
olur zaten şu an tatil olmadı çıkalım bi dağa çayır çimen (: çektiririz orada bi foto (: |
Gelen gidiyor arkadaslar bir cvp yazin güncelleyeyim yaziyi..... |
güzel olur..ama bayanlar resim koymak istemezler sanırım.. |
Neden koymak istemsinle canim yüzünü göstermeyen taninmayacak bir resim koyabilir prb degil tabi prb bizim acimizdan degil ama onun acisindan olursa o farkli |
çok garip ama çokta güzel olur denemek lazım aman arkadaşlar karadenizli abimizin yaptığını yapmayın sırf ARKA olacak A M A N D İ K K A T |
Alıntı:
olur ben varim neden olmasin bence bir sakinca yok ama herkes birlik olsun ya foto ya avatar karisik olmasin |
Tamam ama ben de donau'ya gelicem anacak bu şartla....:):):):) |
Herkesin birlik olmasi beklenemez cünkü kimisi kendi kurallari geregince fikre karsi olur saygiliyimdir o kiside kendi profilindeki nick ismini animsatacak bir resim ile katilir bu da olur |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kolay değil,taaaa Türkiye'den bir muhakeme.net üyesininin resmini foruma ekleyeceksiniz.:):):):):):):):) |
Donau türkiyenin yakini biryerdende geciyor hatta istanbuldan gectigine dair rivayetler dahi var saka bir yana olur diyen arkadaslar olursa sevinirim ve ne gibi katilim myapacaklarinida bildirirlerse iyi olur avatar resmi ilemi yoksa arkadan cekilmis yüzü belli olmayan bir resimlemi |
Arkadan çekilmiş,fotoğrafla.... |
tamamdir cok güzel biraz daha bekleyelim eminim katilacaklar olacakdir olmazsada emektarlar olarak güzel bir video yapariz |
bende gelimmi ya sizi cekerim hehe:) |
yav üstad sensiz olurmu ben tamamen unutmusum kusuruma bakma sen gelmezsen tadi cikmaz zaten tabikide gelecen |
ya söyle birsey nasil olur herkesen kücüklük bir fotorafiyla katilmasi. hemi nostarji olur hemide güzel bir ani. tabiki bu herkesin kararina kalmis birsey sadece benden bir öneriydi. eger olursa cok güzel olur bence |
ben ufaklik foto mu vermem ama isteyen varsa tabiki cocukluk fotosunu koyabiliriz aslinda katilacaklar tam bir belli olsa sonra foto isine gececegiz |
Alıntı:
niyeki avatarresminden dahami kötü :afro0121: saka yaptim:cicek01221: benimki sadece bir öneri |
Olabilir belkide ama o kadarda cirkin degilmisim yav :)) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:08 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük