Çeyrek Tesettür Gerçek Tesettüre Karşı

xyzt ´isimli üyeden Alıntı ↑...

Ağaç Şeklinde Aç5Beğeni

1. Alt 08-07-2009, 02:44 #11
    3rd eng Mesajlar: 675
    xyzt´isimli üyeden Alıntı
    Yeter artık ya.isyan ettirdiniz insanlrı. Nedir bu her yerde aynı kelimeler. Başörtüsü , tesettür. Modernizm,. Allah aşkına yeter. küstürdünüz insanlrı artık. Siz neyi eleştiriken ne yaptığınızın farkında bile değilsiniz. İnsanlar burada yorum yapmışlar. Kendilerini ispatlamya çalşıyorlar. Neymiş efendim hiçbir bayanın islamı adam gibi yaşadığını sanmıyormuş.(uneccessary) Sansan ne olur. Aman bırakmayın islamı kimseye. Niye yapiyosunuz arkadaslar bunu. Kalın çorap giydiğini burada niye söylüyosun Sura. Kime ne. Bu şekildemi islamı yaşadığını isbat edeceksin.

İnanın midemiz bulandı.başörtüsü kelimesini duyduğumda “eyvah yine bişey var diyecek oluyorum. Bıktırdınız. Sanane vakko takıyosa. İstediğini takar.Niye diğer insanlrın giyidinkleri markaları eleştimiyosun.
    Heryerde aynı tarz başlıkalrı görmekten bunaldık. İnsanlar kendi yaşamlrına bakmadan ve hiç haklrı olmadan eleştiri yapiyo. Neyle neyi yakıştırdığınızın farkında bile değilsiniz. Çok yazık.

ÖZ VATANINDA GARİPSİN ÖZ VATANINDA PARYA

sanırım sen ateisttin ,ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa.

2. Alt 08-07-2009, 02:49 #12
    xyzt Mesajlar: 384
    buyrun işte...
    renginiz çok bariz ortada.
    böyle bişeyi hatrlamdığını çok iyi biliyorsun. ama bunu yinede yazdın. ben sizin gibileri allaha havale ediyorum

3. Alt 08-07-2009, 02:51 #13
    buyrun işte...
    renginiz çok bariz ortada.
    böyle bişeyi hatrlamdığını çok iyi biliyorsun. ama bunu yinede yazdın. ben sizin gibileri allaha havale ediyorum

alptraum senın sıte sıte gezip ateızmı yazdıgın konusunda uyarmadı mı?

4. Alt 08-07-2009, 02:57 #14
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    3rd eng´isimli üyeden Alıntı
    alptraum senın sıte sıte gezip ateızmı yazdıgın konusunda uyarmadı mı?

Amanin yanlis bir hatirlama var herhalde o zxzx miydi neydi o üye idi. Karisti herhalde üyeler .

5. Alt 08-07-2009, 02:59 #15
    alptraum´isimli üyeden Alıntı
    Amanin yanlis bir hatirlama var herhalde o zxzx miydi neydi o üye idi. Karisti herhalde üyeler .

olabılır harflerden oluşunca belkı bu arkadaşı sandım.

6. Alt 08-08-2009, 20:06 #16
    altun Mesajlar: 885
    Yeter artık ya.isyan ettirdiniz insanlrı. Nedir bu her yerde aynı kelimeler. Başörtüsü , tesettür. Modernizm,. Allah aşkına yeter. küstürdünüz insanlrı artık. Siz neyi eleştiriken ne yaptığınızın farkında bile değilsiniz. İnsanlar burada yorum yapmışlar. Kendilerini ispatlamya çalşıyorlar. Neymiş efendim hiçbir bayanın islamı adam gibi yaşadığını sanmıyormuş.(uneccessary) Sansan ne olur. Aman bırakmayın islamı kimseye. Niye yapiyosunuz arkadaslar bunu. Kalın çorap giydiğini burada niye söylüyosun Sura. Kime ne. Bu şekildemi islamı yaşadığını isbat edeceksin.

İnanın midemiz bulandı.başörtüsü kelimesini duyduğumda “eyvah yine bişey var diyecek oluyorum. Bıktırdınız. Sanane vakko takıyosa. İstediğini takar.Niye diğer insanlrın giyidinkleri markaları eleştimiyosun.
    Heryerde aynı tarz başlıkalrı görmekten bunaldık. İnsanlar kendi yaşamlrına bakmadan ve hiç haklrı olmadan eleştiri yapiyo. Neyle neyi yakıştırdığınızın farkında bile değilsiniz. Çok yazık.

ÖZ VATANINDA GARİPSİN ÖZ VATANINDA PARYA

neden bu kadar hiddetlendiniz anlamadım
    herşeye banane(sanane) diyerek bu hale geldik
    her müslümanın teblih vazifesi vardır hatırlaırım
    okuyup beğendiğim bi yazıyı burada paylaşmakm istedim
    başka bi amacım yoktu

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.