![]() |
Forumun en ... gelsin şindik olay basit örnekleyim hemen mesela ben forumun en çocuksu vatandaşı gelsin dicem hoooop bi arkadaş benim ben diye dalıvercek konuya öle öle devam etcek soru güme gitmesin bare forumun en çocuksu üyesi gel bakayım buraya |
--->: Forumun en ... gelsin :afro0121:birisi bana mı seslendi? :cheesy:ben de onaya bilirmiyim? bayaye bayaye bende onamak istiyorum... |
--->: Forumun en ... gelsin kim gelsin şuracaım forumun en huysuzu geldi :) en mütevazisi gelsin ;) |
--->: Forumun en ... gelsin Sayın gereksiz kardeşim sorularınız öyle garip ki ben desem "nefis yapıyor" diyecekler...biraz daha makul sorun. mesela forumun en çok okuyanı uyuyanı okumayanı ....:) |
--->: Forumun en ... gelsin Hadi açtığınız konu yanmasın en mütevazisi rol gereği ben olayım ki konu aksın:) Forumun en uykucusu gelsin 10 saat ve üstü:) |
--->: Forumun en ... gelsin hım evde uyurum ama şuan tatildeyim yanii takıldığımdan dolayı uyumuyorum aranan kişi benim:) enn duygusalı gelsin |
--->: Forumun en ... gelsin Alıntı:
|
--->: Forumun en ... gelsin Alıntı:
:olmaz0121: |
--->: Forumun en ... gelsin :y02:biri benimi çagırdı acaba oldukça duygusalımdır pek fark ettirmemeye çalışırım fakat hemen aglarım neyse eeeeeeennnnn merhametlisi gelsin |
--->: Forumun en ... gelsin Merhametli olduğuma inanıyorum özellikle müminlere karşı... Forumun en çok okuyanı varsa kitap sayısı ile gelsin... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:59 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük