Kızlar askere gitse erkekler bekler mi?

Selamun Aleyküm Başlık bariz Ortada Erkekler askere gider .. ama gitmeden önce aileler başını bağlıyalım tabiri vardır ya o misal kızla nişanlar yollar oğullarını askere o genç kız onu bekler ...

1. Alt 08-03-2009, 19:07 #1
    Unnecessary Mesajlar: 726
    Selamun Aleyküm

Başlık bariz Ortada Erkekler askere gider .. ama gitmeden önce aileler başını bağlıyalım tabiri vardır ya o misal kızla nişanlar yollar oğullarını askere o genç kız onu bekler ve dönüşü varsa askerimizin evlenirler mutlu olurlar bu bir masal tabi
    Velev ki Kızımız gitti Askere Bu delikanlı Onu bekler mi

2. Alt 08-03-2009, 19:10 #2
    Tabi ki ben ilk yazacam kimse önüme geçemez

Erkekler in geneli nerden baksan topunun kanı bozuktur ! Hele bu devirde kız gidecek askere adamda evde bekleyecek hikaye ...
    kız askere gittiği gün adam uçmuştur!

( Herkez Birbirinin fikrine saygı duyarsa çook mutlu olurum !)

kimse alıntı yapmassa ve cvp yazmasa daha da mutlu olurum

3. Alt 08-03-2009, 19:20 #3
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    bekler sonrada mutlu bir yuva kurarlar

4. Alt 08-03-2009, 19:28 #4
    3rd eng Mesajlar: 675
    böyle bir düşünce tarzı ile biyere varılması imkansız.toplumumuzda kadın ve erkegın rolleri bellidir.

heee. sonuç olarak erkekler haindir sonucuna varmak ıstıyorsak,tabi degerlendırme farklı olur,kadın ve erkegın sadakatını ölçmek böle bir soruyla genellemeye çalışmak yanlış bence......

5. Alt 08-03-2009, 19:33 #5
    3rd eng´isimli üyeden Alıntı
    böyle bir düşünce tarzı ile biyere varılması imkansız.toplumumuzda kadın ve erkegın rolleri bellidir.

heee. sonuç olarak erkekler haindir sonucuna varmak ıstıyorsak,tabi degerlendırme farklı olur,kadın ve erkegın sadakatını ölçmek böle bir soruyla genellemeye çalışmak yanlış bence......

progblemin mi var abicim ?

ya evet bekler yada hayır beklemez çünkü ....... ....... bundan dolayı diye fikrini beyan edeceksin ! hepsi bu soruyu beğenmediysende cvp yazmassn sorun kalmaz
    zoruna gitmesin fikirler bir olucak die bişe de
    yok

3rd eng bunu beğendi.
  6. Alt 08-03-2009, 20:04 #6
    ne yani bu soruyla kızlarımı aklıcaksın.? kadınların gunahlarını dunyadakı butun suyla yıkasan genede izi kalır. sende bılıyosun.

7. Alt 08-03-2009, 20:07 #7
    3rd eng´isimli üyeden Alıntı
    ne yani bu soruyla kızlarımı aklıcaksın.? kadınların gunahlarını dunyadakı butun suyla yıkasan genede izi kalır. sende bılıyosun.

bak güzel abim inan cvp verme zorunluluğun yok bunda mantık arama seymen askere gitti mesela sen onu beklermiydin evet yada hyrrrrrrrr

oda zaten beklemez seni

8. Alt 08-03-2009, 20:08 #8
    Evet

9. Alt 08-03-2009, 21:53 #9
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    ben beklerdim herhalde...

10. Alt 08-03-2009, 22:34 #10
    {{şura}} Mesajlar: 697
    bilmiyorum ben erkek olmadığım için...

genel konuşmayayım ama istisnalarda var...

ben ce bekleyen erkek de vardır...

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.