![]() |
Kızlar askere gitse erkekler bekler mi? Selamun Aleyküm:) Başlık bariz Ortada Erkekler askere gider .. ama gitmeden önce aileler başını bağlıyalım tabiri vardır ya o misal kızla nişanlar yollar oğullarını askere o genç kız onu bekler ve dönüşü varsa askerimizin evlenirler mutlu olurlar :) bu bir masal tabi Velev ki Kızımız gitti Askere Bu delikanlı Onu bekler mi :) |
--->: Kızlar askere gitse erkekler bekler mi? Tabi ki ben ilk yazacam kimse önüme geçemez Erkekler in geneli nerden baksan topunun kanı bozuktur ! Hele bu devirde kız gidecek askere adamda evde bekleyecek hikaye ... kız askere gittiği gün adam uçmuştur! ( Herkez Birbirinin fikrine saygı duyarsa çook mutlu olurum !) kimse alıntı yapmassa ve cvp yazmasa daha da mutlu olurum |
--->: Kızlar askere gitse erkekler bekler mi? bekler sonrada mutlu bir yuva kurarlar:) |
--->: Kızlar askere gitse erkekler bekler mi? böyle bir düşünce tarzı ile biyere varılması imkansız.toplumumuzda kadın ve erkegın rolleri bellidir. heee. sonuç olarak erkekler haindir sonucuna varmak ıstıyorsak,tabi degerlendırme farklı olur,kadın ve erkegın sadakatını ölçmek böle bir soruyla genellemeye çalışmak yanlış bence...... |
--->: Kızlar askere gitse erkekler bekler mi? Alıntı:
ya evet bekler yada hayır beklemez çünkü ....... ....... bundan dolayı diye fikrini beyan edeceksin ! hepsi bu soruyu beğenmediysende cvp yazmassn sorun kalmaz zoruna gitmesin fikirler bir olucak die bişe de yok |
--->: Kızlar askere gitse erkekler bekler mi? ne yani bu soruyla kızlarımı aklıcaksın.? kadınların gunahlarını dunyadakı butun suyla yıkasan genede izi kalır. sende bılıyosun. |
--->: Kızlar askere gitse erkekler bekler mi? :hoppa: Alıntı:
bak güzel abim inan cvp verme zorunluluğun yok :) bunda mantık arama seymen askere gitti mesela sen onu beklermiydin evet yada hyrrrrrrrr oda zaten beklemez seni :):ozur: |
--->: Kızlar askere gitse erkekler bekler mi? Evet |
--->: Kızlar askere gitse erkekler bekler mi? ben beklerdim herhalde... |
--->: Kızlar askere gitse erkekler bekler mi? bilmiyorum ben erkek olmadığım için... genel konuşmayayım ama istisnalarda var... ben ce bekleyen erkek de vardır... |
tabiki bekleyen erkek olr ama kızlara oranla çok az olur kadınlar daha fedarardır |
|
allah şaşırtmasın bizi:Elinize_Saglik01::zzccon: |
|
|
|
--->: Kızlar askere gitse erkekler bekler mi? ben ınanmıyorum bunlara artık. VEFA ISTANBULDA BİR SEMT İSMİ SADECE.:(((((( |
istanbulu bilmem ama burdaki kadınların fedakarlığı insanin gözlerini doldurur örneklere başlasam ardı kesilmez üstelik askere giden kocalarını değil başka kadınlara giden kocalarını bekliyorlar cok acı değilmi |
--->: Kızlar askere gitse erkekler bekler mi? Vefa istanbulda bir semt ismi sadece.:(((((( |
--->: Kızlar askere gitse erkekler bekler mi? :kahve0121: Alıntı:
kızlar giderse erkkler beklemez yani :) ama erkekler gider ise ; Bayanlar bekler bunda anlaşılmayacak birşey yok |
--->: Kızlar askere gitse erkekler bekler mi? kesınlıkle katılmıyorum.......... sadece erkeklerın ıkıyuzlu oldugunu düşünmek SADECE HAYALDİR,GERÇEK OLAMICAK KADAR HEMDE |
--->: Kızlar askere gitse erkekler bekler mi? erkekler veya kızlar diye ayırmak yanlış olur vefakar insan vefasız insan diye ayırmak daha doğru ama vefakar insanlar içinde kadınların çoğunlukta olduğu bi gerçek bu konuyu tartışmak anlamsız bence |
|
--->: Kızlar askere gitse erkekler bekler mi? O zaman şöyle yapalim.bu kadar madem yoldan çikan erkek var,bunlarin hepsi kendiliginden mi,yoldan çikiyor. Her kadin yenisi için eskisinden ayrilmiyor mu?sadakati sadece kadinlara mal etmek yanliş bence.orana vurursak bence erkekler daha masum bu konuda. Sonuçta kadinlar yoldan çikariyor erkekleri her zaman. |
erkekler yoldan çıkınca kadınlar suçlu oluyor,kadınlar yoldan çıkınca gene kadınlar suçlu oluyo bu nasıl bi mantıktır anlayamadım:70: |
--->: Kızlar askere gitse erkekler bekler mi? ama konu gerçekten lusumsuz uzadı :) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:23 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük