MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Konu Dışı (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/)
-   -   Kızlar askere gitse erkekler bekler mi? (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/25403-kizlar-askere-gitse-erkekler-bekler-mi.html)

Unnecessary 08-03-2009 18:07

Kızlar askere gitse erkekler bekler mi?

Selamun Aleyküm:)

Başlık bariz Ortada Erkekler askere gider .. ama gitmeden önce aileler başını bağlıyalım tabiri vardır ya o misal kızla nişanlar yollar oğullarını askere o genç kız onu bekler ve dönüşü varsa askerimizin evlenirler mutlu olurlar :) bu bir masal tabi
Velev ki Kızımız gitti Askere Bu delikanlı Onu bekler mi :)

Unnecessary 08-03-2009 18:10

--->: Kızlar askere gitse erkekler bekler mi?

Tabi ki ben ilk yazacam kimse önüme geçemez

Erkekler in geneli nerden baksan topunun kanı bozuktur ! Hele bu devirde kız gidecek askere adamda evde bekleyecek hikaye ...
kız askere gittiği gün adam uçmuştur!

( Herkez Birbirinin fikrine saygı duyarsa çook mutlu olurum !)

kimse alıntı yapmassa ve cvp yazmasa daha da mutlu olurum

alptraum 08-03-2009 18:20

bekler sonrada mutlu bir yuva kurarlar:)

3rd eng 08-03-2009 18:28

böyle bir düşünce tarzı ile biyere varılması imkansız.toplumumuzda kadın ve erkegın rolleri bellidir.

heee. sonuç olarak erkekler haindir sonucuna varmak ıstıyorsak,tabi degerlendırme farklı olur,kadın ve erkegın sadakatını ölçmek böle bir soruyla genellemeye çalışmak yanlış bence......

Unnecessary 08-03-2009 18:33

Alıntı:

3rd eng´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 50823)
böyle bir düşünce tarzı ile biyere varılması imkansız.toplumumuzda kadın ve erkegın rolleri bellidir.

heee. sonuç olarak erkekler haindir sonucuna varmak ıstıyorsak,tabi degerlendırme farklı olur,kadın ve erkegın sadakatını ölçmek böle bir soruyla genellemeye çalışmak yanlış bence......

progblemin mi var abicim ?

ya evet bekler yada hayır beklemez çünkü ....... ....... bundan dolayı diye fikrini beyan edeceksin ! hepsi bu soruyu beğenmediysende cvp yazmassn sorun kalmaz
zoruna gitmesin fikirler bir olucak die bişe de
yok

3rd eng 08-03-2009 19:04

ne yani bu soruyla kızlarımı aklıcaksın.? kadınların gunahlarını dunyadakı butun suyla yıkasan genede izi kalır. sende bılıyosun.

Unnecessary 08-03-2009 19:07

:hoppa:
Alıntı:

3rd eng´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 50835)
ne yani bu soruyla kızlarımı aklıcaksın.? kadınların gunahlarını dunyadakı butun suyla yıkasan genede izi kalır. sende bılıyosun.

bak güzel abim inan cvp verme zorunluluğun yok :) bunda mantık arama seymen askere gitti mesela sen onu beklermiydin evet yada hyrrrrrrrr

oda zaten beklemez seni :)
:ozur:

3rd eng 08-03-2009 19:08

Evet

emirahmedyasin 08-03-2009 20:53

ben beklerdim herhalde...

{{şura}} 08-03-2009 21:34

bilmiyorum ben erkek olmadığım için...

genel konuşmayayım ama istisnalarda var...

ben ce bekleyen erkek de vardır...

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:50 .

2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük