Kızlar askere gitse erkekler bekler mi?

kesınlıkle katılmıyorum.......... sadece erkeklerın ıkıyuzlu oldugunu düşünmek SADECE HAYALDİR,GERÇEK OLAMICAK KADAR HEMDE...

1. Alt 08-05-2009, 15:02 #21
    3rd eng Mesajlar: 675
    kesınlıkle katılmıyorum..........

sadece erkeklerın ıkıyuzlu oldugunu düşünmek SADECE HAYALDİR,GERÇEK OLAMICAK KADAR HEMDE

2. Alt 08-05-2009, 20:54 #22
    altun Mesajlar: 885
    erkekler veya kızlar diye ayırmak yanlış olur vefakar insan vefasız insan diye ayırmak daha doğru
    ama vefakar insanlar içinde kadınların çoğunlukta olduğu bi gerçek
    bu konuyu tartışmak anlamsız bence

Unnecessary bunu beğendi.
  3. Alt 08-05-2009, 21:06 #23
    Unnecessary Mesajlar: 726
    altun´isimli üyeden Alıntı
    erkekler veya kızlar diye ayırmak yanlış olur vefakar insan vefasız insan diye ayırmak daha doğru
    ama vefakar insanlar içinde kadınların çoğunlukta olduğu bi gerçek
    bu konuyu tartışmak anlamsız bence

Çok mantıklı bir tespit tebrik ederim

altun bunu beğendi.
  4. Alt 08-06-2009, 04:41 #24
    3rd eng Mesajlar: 675
    O zaman şöyle yapalim.bu kadar madem yoldan çikan erkek var,bunlarin hepsi kendiliginden mi,yoldan çikiyor.
    Her kadin yenisi için eskisinden ayrilmiyor mu?sadakati sadece kadinlara mal etmek yanliş bence.orana vurursak bence erkekler daha masum bu konuda.
    Sonuçta kadinlar yoldan çikariyor erkekleri her zaman.

5. Alt 08-06-2009, 19:48 #25
    altun Mesajlar: 885
    3rd eng´isimli üyeden Alıntı
    O zaman şöyle yapalim.bu kadar madem yoldan çikan erkek var,bunlarin hepsi kendiliginden mi,yoldan çikiyor.
    Her kadin yenisi için eskisinden ayrilmiyor mu?sadakati sadece kadinlara mal etmek yanliş bence.orana vurursak bence erkekler daha masum bu konuda.
    Sonuçta kadinlar yoldan çikariyor erkekleri her zaman.

tebrik ediyorum sizi her türlü avutabiliyorsunz kendinizi
    erkekler yoldan çıkınca kadınlar suçlu oluyor,kadınlar yoldan çıkınca gene kadınlar suçlu oluyo
    bu nasıl bi mantıktır anlayamadım

6. Alt 08-06-2009, 22:38 #26
    Unnecessary Mesajlar: 726
    ama konu gerçekten lusumsuz uzadı

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.