Burçlara göre nasıl bir bayanız?

Boğa burcu(Taurus) 21 Nisan-21Mayıs İkizler Burcu(Gemini) 22Mayıs-21 Haziran Yengeç Burcu(Cancer) 22 Haziran-22 Temmuz Aslan Burcu(Leo) 23Temmuz-23Ağustos Başak Burcu(Virgo) 24Ağustos-22 Eylül Terazi Burcu(Libra) 23 Eylül-23 Ekim Akrep Burcu(Scorpion) 24 Ekim-22 Kasım ...

1. Alt 07-31-2009, 23:40 #11
    Unnecessary Mesajlar: 726
    Boğa burcu(Taurus)
    21 Nisan-21Mayıs
    İkizler Burcu(Gemini)
    22Mayıs-21 Haziran
    Yengeç Burcu(Cancer)
    22 Haziran-22 Temmuz
    Aslan Burcu(Leo)
    23Temmuz-23Ağustos
    Başak Burcu(Virgo)
    24Ağustos-22 Eylül
    Terazi Burcu(Libra)
    23 Eylül-23 Ekim
    Akrep Burcu(Scorpion)
    24 Ekim-22 Kasım
    Yay Burcu(Sagittarius)
    23 Kasım-21 Aralık
    Oğlak Burcu(Capricorn)
    22 Aralık-20 Ocak
    Kova Burcu(Aquarius)
    21 Ocak-18 Şubat
    Balık Burcu(Pisces)
    19 Şubat-20 Mart

2. Alt 07-31-2009, 23:44 #12
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    Yanlış saymadıysam tam 11 burrç var peki soruyorum size dünyada bu burçlara göre 11 temel insan karakteri var öylemi peki bunun şaşma payıdamı yok kendinizi bu kompleks içiçe insan yapısını 11 temel karaktere bölerek açıklamış mı olduk şimdi???

3. Alt 07-31-2009, 23:50 #13
    Unnecessary Mesajlar: 726
    emirahmedyasin´isimli üyeden Alıntı
    Yanlış saymadıysam tam 11 burrç var peki soruyorum size dünyada bu burçlara göre 11 temel insan karakteri var öylemi peki bunun şaşma payıdamı yok kendinizi bu kompleks içiçe insan yapısını 11 temel karaktere bölerek açıklamış mı olduk şimdi???

hımm.. astroloji uzamanı gibi mi duruyorum ordan
    ben kendi burcumu bilirim ve gerçekten adaptasyon sağlıyor yazanlarla

4. Alt 07-31-2009, 23:52 #14
    Unnecessary´isimli üyeden Alıntı
    hımm.. astroloji uzamanı gibi mi duruyorum ordan
    ben kendi burcumu bilirim ve gerçekten adaptasyon sağlıyor yazanlarla

Toptan bakış açısı hadi öyle olsun...

5. Alt 08-01-2009, 00:26 #15
    altun Mesajlar: 885
    alt tarafı bi burç çokta üstünde durmamak lazım
    eğlence olsun diye okurum

Balık Burcu KadınıBöyle bir kadın eşinde güzellik, zeka ve sanat kabiliyeti arayacaktır. Kuşkucu ve kıskançtır ve kocasına düşkündür. Onun sözünü dinler. Aşk rüyaları olduğu halde kendisi seçmekte özgür değildir. Kuruntulu mizacı aşkta gerginlik oluşturur. Bazen isteksiz ve gönülsüz görünür ama, diğer zamanlarda kendini adayan, hayran, tutkulu, duygulu, kibar, sempatik ve dürüst olur. Buna rağmen huysuz, ters ve günü gününe uymayan birisidir. Çift karakterli bir burç olduğundan kadının da değişken bir tabiatı olacaktır. Romantik yanları daha çekicidir. İyi bir anne, mutlu ve sevgi dolu bir eş ve çok hoş bir ev kadını sayılır. Çevresindeki büyük bir arkadaş topluluğu vardır ve insanları kendisine çekmesini bilir. Aynı zamanda iyi bir ağırlayıcıdır.

benle hiç ilgisi yok

Unnecessary bunu beğendi.
  6. Alt 08-01-2009, 00:35 #16
    3rd eng Mesajlar: 675
    Toptan bakış açısı hadi öyle olsun...

eski turk burçlarında 24 tane burç varmış.gunumuzde 12 tanesı kullanılıyor.her burç aslında sadece 12 olarak kabul edılemez.he 1 burç kendı arasında 12 ye ayrılır.(buna yukselen burç denır)

yani sanırım 12 nın kare kökunu almak lazım .bu sayı burçların toplam insan karakterlerını oluşturuyor.

umarım aydınlatıcı olmuştur.

gerçı ne kadar gerçek olsada bunlara inanmamak lazım.

7. Alt 08-01-2009, 14:14 #17
    12 yi öylesine söylemdim ben aslında meramımı anlatamadım burçlar uydurma hikayeler gibi elbette bir mevsimin insan üzerindeki etkisi fazladır aynı ayda doğmuş insanlar az çok aynı davranışları sergileyebilirler.Yalnız isterse144 burç olsun sen koca kainatı içine sığdıran insanı açıklamış olurmusun olmazsın hasılı bunlar boş işlerdir boş zamanlardır.

3rd eng bunu beğendi.
  8. Alt 08-01-2009, 14:26 #18
    3rd eng Mesajlar: 675
    12 yi öylesine söylemdim ben aslında meramımı anlatamadım burçlar uydurma hikayeler gibi elbette bir mevsimin insan üzerindeki etkisi fazladır aynı ayda doğmuş insanlar az çok aynı davranışları sergileyebilirler.yalnız isterse144 burç olsun sen koca kainatı içine sığdıran insanı açıklamış olurmusun olmazsın hasılı bunlar boş işlerdir boş zamanlardır.

aynen katiliyorum kardeşim sana...........

emirahmedyasin bunu beğendi.
  9. Alt 07-17-2011, 03:11 #19
    pınaran Mesajlar: 314
    Alıntı:
    Boğa Burcu Kadını: Bu kadın uyumlu tabiatlı, kocasının sözünü dinleyen, açık sözlü ve kendi fikrine bağlı birisidir. Böyle birisi sanat alanlarında kabiliyetlidir ve ikili ilişkilerden hoşlanır. İyi bir ev sahibesidir ve aynı karşılığı bekler. Evini süslemek, donatmak ve temiz tutmak onun için önemlidir. Aşkta bağlı ve dürüst davranır. Sevgide sıcak ve içtendir ve yuvasında huzur sağlar. Bu kadınlardan boşananlar çok seyrektir. Çok iyi bir eş ve anne olur. Kocasından şüphe etse bile duygularını saklı tutar. Uyumlu evlilik yaşamına düşkündür.

tüm burçlara güzel güzel iltifatlar yağmış, beğendim..

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.