![]() |
--->: buğulu bir cama ne yazardınız.... Alıntı:
|
--->: buğulu bir cama ne yazardınız.... ben çok severim cama birşeyler çizmeyi.... cam buğlandıkca çizerim... kum üstüne felan.... imesala şimdi illa cihad illa cihad....bunu yazardım... |
--->: buğulu bir cama ne yazardınız.... Bayanlari en cok aldatanlar erkek deseler dogru derim ama üstüme alinmam. O yüzden kimse alinmasin üstüne sonucta bir fikir benimkisi :) Not : Bayanlarin göstermis oldugu bu duygusallik egilimi kötüye cekilecek bir duygusallik degildir ya da yaklasim acisi. Erkek-Kadin bakis acilarinin farkli oldugu bir gercektir. |
--->: buğulu bir cama ne yazardınız.... kesinlikle doğru o anki duygu ile alakalı her insan ya cama ya kirlenmiş arabalara ya da kumsala mutlaka birşey çizer alptraum doğru diyor kmse üstüne alınmasın bende alınmıyorum şuan dan itibaren ayrıca birşey dikkatimi çekti paylaşmakta yarar var ya parmaklarımız olmasaydı çizemezdikki :) |
--->: buğulu bir cama ne yazardınız.... Alıntı:
|
--->: buğulu bir cama ne yazardınız.... Taklitler ASILLARINI yüceltir :) |
--->: buğulu bir cama ne yazardınız.... şu psikoloji ile yeter yazardım :):) |
--->: buğulu bir cama ne yazardınız.... yazıyı öğrenmeden önce ağaç çizerdim minicik parmaklarımla, öğrendikten sonra da çizmeye devam ettim ama ona kocaman bir "P" harfi, "Neysen o ol!" ve "Beni öldüremeyenler güçlendirir!" de eklenmişti.. hala değişmez, hep bu dörtlüden isteğime göre birini yazarım ya da çizerim.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:54 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük