![]() |
Bakalim neymiş [FLV]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v2686/87/104/110269143465_40595.mp4[/FLV] NEFSİNİ KÖLE OLANLAR.........YORUMLARINIZI BEKLIYORUM. |
--->: Bakalim neymiş Her hal Timurtaş hoca yada ben sesi tanıyamadım.Siz nefsine köle olanlar yazsın demişsinizde siz nefsiniziz öldürdüyseniz maşaAllah ben daha nefsimle savaşıyorum. Emeğinize sağlık... |
Alıntı:
nefsine sahip olanlar evliyalar zaten kardeşim.son nefese kadar nefisle savaşa devam.son nefeste anlicaz kim galip............. Hocam süper özetlemiş olayi,inş herkes izler................... |
--->: Bakalim neymiş Kesinlikle timurtaş hoca çünkü çok ağır konuşuyor benim psikolojiimi bozuyor bu adam çok kötü oldum yine kestim videoyu Allah yardım etsin o kadar günahkarızki dinlemeye cesaretimiz yok Allah razı olsun |
--->: Bakalim neymiş eyvallah..emeğine sağlık... nefis ölmeden ölürmü acaba? ben de öldüremedim maalesewf nefsimi.... allah ölmeden öldürmeyi nasip etsin..inş... |
ABDUKKADİR GEYLANİ hazretleri 25 sene nefsıyle savaştıda nefsını yendi,nefsını kontrol etmek,nefsine hakim olmak o kadar kolay degil ,hele bizim gibi kullar için .........bu zamanda yaşıyan kullar için............ Hadi ama bu kadar mi yorum var.:( Alıntı:
Yürüb be hocam kim tutar seni.allah senden razi olsun..... |
--->: Bakalim neymiş Güzellik diyenler izlesin lütfen |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:28 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük