![]() |
Latin Atasözleri Adalet erdemlerin kraliçesidir. - Aşk her güçlüğü yener. - Anlamadıkları şeyleri kınarlar. - Aptalın suskunluğu bilgelik sanılır. - Böl ve Yönet. - Bir el diğerini temizler. - Böyle geçiyor dünya zaferleri. - Dünya yıkılsa da bırak adalet yerini bulsun. - Dünyanın yıkılmaması için bırak adalet yerini bulsun. - Dostlar bugünü de harcadım. - Elinden geldiği halde kötülüğe engel olmayan, onu teşvik ediyor demektir. - Eğer barış istiyorsan savaşa hazırlan - Geldim, gördüm, yendim. - Gökyüzü düşse de bırak adalet yerini bulsun. - Güneşin altında yeni bir şey yok. - Herkese kendi evi en emin sığınak olmalıdır. - Kuşkunun olduğu yerde, özgürlük vardır. - Latince söylenen söz kulağa derin gelir. - Sen görevini yap, gerisini Tanrıya bırak. - Sanat sanat içindir. - Sanat uzun, hayat kısa - Sakalı ve hırkayı görüyorum ama filozofu göremiyorum - Sadece bir insan olduğunu unutma. - Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir. - Yargıçları kim yargılayacak? - Yapılan bir lütfu kabul etmek özgürlüğünü satmaktır. - Yabandomuzu hep kendinden küçük köpeklere yem olur. - Zevkler ve renkler tartışılmaz. - Zorladılar ama ben de istedim. - Zarlar atıldı. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:38 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük