![]() |
slm sevgili arkadaşlar! Malümunuzdurki;yaz tatilindeyız. Uzun bır çalışma temposunun gerekliliklerinden bırıde şüphesiz ,zihnın ve bedenın dınlendırılmesıdır. Tatıle çıktığımızı bıldırmek ıstıyorum.Allah izin verırse ,tatıl dönüşü ,yabancı dıl eğitimimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bir ay sonra döneceğim.Kendınıze çok çok iyi bakın.Hepinizi ama hepinizi çok sevdiğimi sakın ha! unutmayım. SİZLERİ TANIMAKTAN ONUR DUYDUM. Başta alptraum,ve destan olmak üzere hepinizi çok sevdim. Dualarım sizlerle olacak inşAllah. |
--->: slm Hayırlı tatiller ;) |
--->: slm 1 ay sonra görüsmek üzere o halde. Güzel ve stressiz bir tatil gecirmenizi temenni ederim |
--->: slm bugün akşama kadar hazırlıklarım var ,o nedenle ara sıra belki girip çıkarım. |
--->: slm hayırlı tatıller:) |
--->: slm güle güle git sevgili kalbi kardelen... inş huzurlu ve güzel bir tatil geçirirsin... bu arada yerin çok belli olacak... seni özleyeceğiz.... iyi tatiller... rahmana emanetsin... |
--->: slm Alıntı:
|
|
|
--->: slm Dönüşte size dondurma getiricem,gerçi şoklu,dondurma olsada,sanal ortamda nekadar seversiniz bılmıyorum ama, sanal ortam işte.... |
|
|
--->: slm iyi tatiller darısı benim başıma dicem ama zor urfanın sıcağı kavuruyor insanı |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:05 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük