![]() |
: Gerekli mi gereksiz mi? burda bir üstteki katılımcı bir sonrakine gerekli olup olmadığını sorar.. alttaki de kendi fikrini ve fikrinin sebebini, sonuçlarını açıklayabilir evet, sizce TELEVİZYONgereklimi? |
--->: : Gerekli mi gereksiz mi? Selamun Aleyküm:) çok hoş bir paylaşım teşekkr ederm! Ben televizyon hiç ama hiç izlemem olmadığından değil var ama bakmıyorum fakat televizyon bence gerekli ama abuk sabuk kanallar izleyenler bu durum dışında kalıyor özellikle ülkemizde çok saçma programlar maalesf var izlememek en güzeli izleyenlerde haber izlerse gerekliliği şart ! Birde ayrı konu açalım net sizce gereklimi değilmi diye bende nete takılıyorum televizyon ondan pasif ama internet aktif :)) kısacası kullanmayı bilen teknolojinin nimetlerinden yararlanmalı bunlar nimet nimet ;) |
--->: : Gerekli mi gereksiz mi? iyi de siz neden sorunuzu sormadınız? peki bulaşık makinası gereklimi? |
--->: : Gerekli mi gereksiz mi? Alıntı:
sizce bu konuyu açmak gereklimi değil mi:)) |
--->: : Gerekli mi gereksiz mi? hadi bende katılıyorum oyunakredi kartları gereklımı? gereksız mı? |
--->: : Gerekli mi gereksiz mi? gereksiz, paran kadar harcayacaksın.. bisiklet gerekli mi? |
--->: : Gerekli mi gereksiz mi? gereksiz ama olsa fena da olmaz hani... Enstrümantal çalmak gerekli mi |
--->: : Gerekli mi gereksiz mi? Alıntı:
ruhun kesinlikle buna ihtiyacı var. yazları sahilde deniz kıyılarında belli bir süre tatil yapmak gerekli mi bakalım ? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:07 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük