Atatürk kimdir? Gizlenen gerçekler

herkesin bilmedigi pek çok sey var...

1. Alt 08-29-2012, 23:49 #51
    sevilay sevil Mesajlar: 247
    herkesin bilmedigi pek çok sey var

2. Alt 09-09-2012, 16:14 #52
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    Arkadaşlar benim düşünceme göre atatürk ister dinci olsun ister olmasın ülkemizi kurtardı ve şuanda atatürk benim dinci olmamı engellemiyor hangi dine inanacağımada karışmıyor ve ben müslümanlık şartlarımı yerine getirebiliyorum. atatürk buna engel olmadığına göre bana bu konuda karışmadığına göre ister dinci olsun ister din düşmanı beni ilgilendirmez ben onu sadece ülkemizi kurtardığı için seviyorum başka bir sebebi yok. ayrıca atatürkün din düşmanı biri olduğuna dahil hiç bir kanıt olmamasıyla birlikte dinci olduğuna dahilde birsürü kanıt var. lütfen araştırma yapmadan ve ne olduğunu anlamadan bu tür suçlayıcı düşüncelerinizi paylaşmayınız buna iftira denir.

3. Alt 09-16-2012, 22:16 #53
    Ziyaretci
    Tarih olduğu gibi anlatılmıyor . Bizden bir şeyler illa ki saklıyorlar .

4. Alt 10-18-2012, 19:17 #54
    Ziyaretci
    anca kulaktan dolma bilgilerle gelin zaten. Atatürk bi kere kuran ı dorıu açıklanması we hurafelerden arındırılması için ülkenin en iyi hocalarına görev vermiştır.atatür bize gögten gelen kitaplar sözü bir kere değiştirilmiştir onun gerçeğini arştır öle konuş zaten gerçeğindede yahudierin aptallığından bahsediyor islamiyeti övüyodu.atatür kurana basmıştır olayıda şöledir atatürk ülkenin en iyi denilen hoclaarını toplar we hangisini dini gerçekten bilen hangisini sahtekar olup olmadığını anlmak için yere kuran koyar ve der ki "bu kuranı basanı affederim basmayani asarım demiştir" zaten sahtekar sözde müslümanların hepsi basmıştır atatürk işte bu basnları öldürtmüştür basmayanlarda ona "sen hani basmayanları öldürecektin demişler" atatürk onlara " bu sizin sınawınızdı şimdi gerçekten kimin sahtekar olup kimin olmadığını anladım onlar sahtekardır" demiş we o kuran a bamayan hocalara anadolunu dört bir yanına dini halka anlatıp emevi hurafelerinden temizlemek için yollamış. yani anlıcağın atatürk hem mantıklı hem özgürlükçü hemde dinine sağdık bir adamdı gidip araştırın bunları ne dediğini bilmeyen geri kafalılar

5. Alt 10-19-2012, 08:38 #55
    el_feta Mesajlar: 1.168
    Misafir´isimli üyeden Alıntı
    anca kulaktan dolma bilgilerle gelin zaten. Atatürk bi kere kuran ı dorıu açıklanması we hurafelerden arındırılması için ülkenin en iyi hocalarına görev vermiştır.atatür bize gögten gelen kitaplar sözü bir kere değiştirilmiştir onun gerçeğini arştır öle konuş zaten gerçeğindede yahudierin aptallığından bahsediyor islamiyeti övüyodu.atatür kurana basmıştır olayıda şöledir atatürk ülkenin en iyi denilen hoclaarını toplar we hangisini dini gerçekten bilen hangisini sahtekar olup olmadığını anlmak için yere kuran koyar ve der ki "bu kuranı basanı affederim basmayani asarım demiştir" zaten sahtekar sözde müslümanların hepsi basmıştır atatürk işte bu basnları öldürtmüştür basmayanlarda ona "sen hani basmayanları öldürecektin demişler" atatürk onlara " bu sizin sınawınızdı şimdi gerçekten kimin sahtekar olup kimin olmadığını anladım onlar sahtekardır" demiş we o kuran a bamayan hocalara anadolunu dört bir yanına dini halka anlatıp emevi hurafelerinden temizlemek için yollamış. yani anlıcağın atatürk hem mantıklı hem özgürlükçü hemde dinine sağdık bir adamdı gidip araştırın bunları ne dediğini bilmeyen geri kafalılar

: ) günün fıkrası bölümü burası değil.

Stalin, birgün meydanda konuşma yapıyormuş. Herkes sessizce dinliyor tabi. Konuşmanın heyecanlı bir yerinde adamın biri çok seslice hapşırmış, Stalin'in dikkatini dağıtacak kadar. Stalin, kükremiş, kim o hapşıran?!. Kimse de ses yok. Kimse o, çabuk ortaya çıksın?!. Ses yok yine kimsede. Emir vermiş Stalin, en ön safı tarayın. Askerler miting alanındaki ön safı kurşuna dizmişler. Tekrar sormuş, kimse o ortaya çıksın. Kimse ağzını açmamış. Emir vermiş Stalin, ikinci safı da tarayın. Askerler, gözlerini kırpmadan ikinci safı da kurşuna dizmişler. Stalin, tekrar sormuş, kimdi o hapşıran, kimse söylesin yoksa üçüncü saf da kurşuna dizilecek. Orada bir garip, sesi soluğu kesilmiş: bendim efendim, demiş. Stalin de, desene be yoldaş yaa, ÇOK YAŞA, demiş...

merhametine qurban...

de hadi selametle...

Henna bunu beğendi.
  6. Alt 10-19-2012, 12:37 #56
    Ziyaretci
    Henna Mesajlar: n/a
    Misafir´isimli üyeden Alıntı

bir acı tebessüm kifayet eder mi , bilemedim ben ...selamet vere

7. Alt 10-19-2012, 12:38 #57
    Ziyaretci
    Henna Mesajlar: n/a
    el_feta´isimli üyeden Alıntı
    Stalin, birgün meydanda konuşma yapıyormuş. Herkes sessizce dinliyor tabi. Konuşmanın heyecanlı bir yerinde adamın biri çok seslice hapşırmış, Stalin'in dikkatini dağıtacak kadar. Stalin, kükremiş, kim o hapşıran?!. Kimse de ses yok. Kimse o, çabuk ortaya çıksın?!. Ses yok yine kimsede. Emir vermiş Stalin, en ön safı tarayın. Askerler miting alanındaki ön safı kurşuna dizmişler. Tekrar sormuş, kimse o ortaya çıksın. Kimse ağzını açmamış. Emir vermiş Stalin, ikinci safı da tarayın. Askerler, gözlerini kırpmadan ikinci safı da kurşuna dizmişler. Stalin, tekrar sormuş, kimdi o hapşıran, kimse söylesin yoksa üçüncü saf da kurşuna dizilecek. Orada bir garip, sesi soluğu kesilmiş: bendim efendim, demiş. Stalin de, desene be yoldaş yaa, ÇOK YAŞA, demiş...

merhametine qurban...

de hadi selametle...

heh işte bu

el_feta ve rabiaD bunu beğendiler.
  8. Alt 10-22-2012, 03:11 #58
    _Bu Yağmurlar_ Mesajlar: 59
    dunya nerelerde siz hala 1938 yılında ölmüş bir adamı konuşup tartışıyorsunuz

9. Alt 11-10-2012, 20:36 #59
    Ziyaretci
    izmirli Mesajlar: n/a
    atatürk şeyh saidi asmış diyorlar buna ne demeli...

10. Alt 11-20-2012, 21:25 #60
    Ziyaretci
    buradaki açıklamalar uydurmadır atatürk dindar bir adamdır aynı zamanda insanların bilime ve bilgiye yönelmesini istedi çünkü insanlar cahildi cahalet felakettir

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.