Atatürk kimdir? Gizlenen gerçekler

Misafir ´isimli üyeden Alıntı ↑...

Ağaç Şeklinde Aç20Beğeni

1. Alt 04-16-2011, 18:10 #31
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    Misafir´isimli üyeden Alıntı
    ark biri demiş öncelikle ülkemiz islam ülkesi değil halk müslüman sadece devlet laik ...atatürk:gökten gelen kitaplar bizi yönetemez sözüyle gerçekleri açıklamıştır..fatihin yadigarı mübarek eseri müze yaptı,evlere kuran kerim sokturmadı

orada sadece hurafeleri kaldırmak için yazdı ya dönemi bilin sonra konuşun..

2. Alt 06-07-2011, 15:58 #32
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    arkadaşlar...sadece burayya bakarak yorum yapmayın...en az 5 6 kaynaktan araştırın göreceksiniz gerçekleri....atatürkün 37 tane seccadesinin bugun hala gizlendigini....kuran kitaplarının gizlendigini...daha çok...

3. Alt 06-08-2011, 23:12 #33
    gnothi seauton Mesajlar: 25
    evet konuyu degerlendıren arkadaslar ,olusturulmus ve amaclanmıs bır tuzaga ...malesef dusmuslerdır...

konuyu ıncelemek ıcın sıradan bılgıler sınırlı dusunceler ve dusunmeden soylenmıs bır cok yazı kaleme alınmıs...

bugunuzumzude kemalızım yahut cemaatlere sempatı duyanlar bunun etkısı altında kalmıslardır....
    evet amac zaten budur...pekı bu oyun nasıl ve neden yapılmısdır...amacı nedır..neler kullnılmısıdr..

sımdı yazacaklarım cok ılgınc gelecek belkıde kemalızmı ve cemaatlerı savunan arkadaslar kızacaklar ancak onlardan ıstegım kkonuları bırbırıne baglarken tek taraflı degılde karsı taraf bunu neden soyluyor dıye dusunmelıdır... art nıyetlı olmadan benım dusuncemın karsısındakı kısı bu dusunceyı neye dayanarak soyluyorlar...bunu arastırmalıdır...ve bu sekılde acıklamalar yaparsanız eger...göreceksınızkı hepımız aldatılmısız...

nasıl aldatılmısız....

bunu anlamak ıcın cografyamızda oynanan oyunların oyuncularının emeleerını cok ıyı ırdelemk gereklıdır...

bu emeller ın amacı nemı....kuran da da acıklandııgı gıbı 2.kez ısraıl cumhurıyetının kurulmasıdır...

osmanlının yıkılması sızce bır tesaduf mudur...kesınlıkle hayır....2.israıl devletının kurulması ıcın bu sarttı..ve gerceklesdı...

ne oldu bırımız yıkılmayı savunduk bırımız yıkanları savunduk bız bunlarla avunurken emelelrı olanalr emellerıne ulasdı...

bız bız olalım tarıhde olan olayları olması gerektıgı ıcın olmusdur...dıyelım ve kaynagımızı sadece KURAN ve sahıh HADIS lerden alarak oynanan oyunları gömeye calısallım...

ATATURK ne ıse SAID NURSI de odur... bbu kısıler emellerı olan kısılere hızmet ıcın kullnılmısıdr....

ulke kuruldukdan soonra bırılerı doguda ınanclı ınsanları asmıslardır...bu ınkar edılemez...

sebebı gerceklerı ortmek dı......ve kendı emellerıne hızmet eden bır ulema yaratıldı.isyanlar cıkdı..v.ss ...kı...bu da sıyonızım amacıydı....

ucuncu amacı ne sızce bunların ....

buyuk ısraıl devletını kurmak degıl mı....bunda hem fıkırızdır...degıl mı???

pekı bunu gerceklestırmek ıcın ne yapmaları gereklı...en buyuk guc olan bızı bırbırımıze karsı art nıyetlı olmamızı ve bırlıkden uzak kutuplara ayırmalara calısması....

ısde bu acıdan bakdıgımda yukarıda dostların yazılarına malesef dıyorum...malesef oynanan buyuk oyunun ıcınde bızler fıguran olarak gerceklerı orten lere bır nevı hızmet eder duruma dusduk...

kımseyı ıncıltmek ıstemedım ancak bır kısı bırsey yapıyorsa bu onun realıtesıdır ve bu ksının ıdrakı nın netıcesıdr...kı bu olay tarıhdekı hıcbırının manasız olmadıgını sadece bellı seylere hazırlık ıcın zamanının ıcınde olsturuldugu gerceklerdır...

selametle...

4. Alt 06-08-2011, 23:57 #34
    melis Mesajlar: 7
    suan o vatanda yasiyor iseniz bu atam ve yol arkadaslari sayesinedir.ne kadar aciki sizler icin canlarini vermis kisiler hakkinda böyle seyler yaziyorsunuz. atami düsman gibi görüyorsunuz.allahim sizi affetsin akil fikir versin diyorum.zaten sizler akplisiniz belli bana bu fikir doguyor ancak bi akpli atamtan kötü bahseder onu sevmez suan o meclislerde otuyorsa atamin kurdugu meclis sayesine ceplerini doldurup insanlari dinli dinsiz diye ayiriyorlar asil simdiki bastakinlar bunu yapiyor insallari birbirinden ayiriryorlar acik kapali kürt türk diye sizler böyle oldukca atami daha cok ararsiniz.ne mutlu türkim diyene ne mutlu atatürkücüyüm.niye mavi gözlü sarisinlar yabancimi sen hic etrafina bakmiyorsun galiba ne cok mavi gözlü ve sarisin var onlardami bellisiz bu sözüne inan gülerim.

5. Alt 06-11-2011, 00:25 #35
    HiLaLNuRu Mesajlar: 242
    gnothi seauton´isimli üyeden Alıntı
    ATATURK ne ıse SAID NURSI de odur... bbu kısıler emellerı olan kısılere hızmet ıcın kullnılmısıdr....

Yok ya çok saçmalayan gördüm ama senin gibisini de ilk defa görüyorum.Ufak at biraz.

6. Alt 06-11-2011, 01:19 #36
    HiLaLNuRu´isimli üyeden Alıntı
    Yok ya çok saçmalayan gördüm ama senin gibisini de ilk defa görüyorum.Ufak at biraz.

tşk ederım..bu dusunceyı kım duysa sızın gıbı tepkı verıyor...

ancak bahsettıgım gıbı ...ortada bır realıte var OSMANLI yıkılmıs yerıne turkıye cum.kurulmus??...kurdurulmusdur...neden hıc sordunuz mu ...kendııze...

dogu bolgemızde bınlerce dın adamı katledılmıs sebeb ne ısyanlar...bu ısyanları cıkaranlar ve buna alet olan elebasları kımler....

amac ne islamın hakkıyla ogrenılmesını engellemek...sonucu ne doguruyor...ıslamdan uzaklasmıs bır topluluk..egıtımsız bır topluluk ,,vatan sevgısınden uzak bır topluluk... gunumuzdekı o bolgenın durumu sızce neden bu sekıldedır...cunku bu amaclanmısdır....((neden buyuk ısraıl devletının kurulması ıcın bır on hazırlık olmasın)))

sımdı bu gercekler ortada ıken

bu ısyanları baslatan ve bu ısyanları durdurmaya calısıan ve bunun netıcesınde bınlerce ıslam alımının katledılmesıne neden olan rol arkaslarının nasıl da ayrı oldugunu dusunebılırsınız bunu da ben anlamıyorum...

tarıhde kısılerın ismen bır onemı yokdur onlar sadece yuklenmıs oldugu görevlerı ıfa etmıslerdır...bızler olayları okumak ıstıyorsak...bu kısıler neler yapmıslar ve netıcesı ne olmus buna bakmalıyız...

sıayonızımın bır oyun kuralı varıdr....kendı kurmus oldugu yonettgı ksılerın bırısı ak dıgerı karayı savunur....ve bunun netıcesınde olan salt gerceklık bu sekılde ustu karartılır...zamanla bu karartmanın netıceısnde bılıncsız bır toplum ortaya cıkar ve bu sekılde bır toplumu ıstedıkelrı sekılde ıstedıklerı yonde yonetebılırler..nıtekımde kısa tarıhımızden gunumuze kadar bu suregelmısdır....

selametle....

7. Alt 06-11-2011, 03:05 #37
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Aydınlatan Alim :)gnothi seauton;´isimli üyeden Alıntı
    tşk ederım..bu dusunceyı kım duysa sızın gıbı tepkı verıyor...

ancak bahsettıgım gıbı ...ortada bır realıte var OSMANLI yıkılmıs yerıne turkıye cum.kurulmus??...kurdurulmusdur...neden hıc sordunuz mu ...kendııze...

dogu bolgemızde bınlerce dın adamı katledılmıs sebeb ne ısyanlar...bu ısyanları cıkaranlar ve buna alet olan elebasları kımler....

amac ne islamın hakkıyla ogrenılmesını engellemek...sonucu ne doguruyor...ıslamdan uzaklasmıs bır topluluk..egıtımsız bır topluluk ,,vatan sevgısınden uzak bır topluluk... gunumuzdekı o bolgenın durumu sızce neden bu sekıldedır...cunku bu amaclanmısdır....((neden buyuk ısraıl devletının kurulması ıcın bır on hazırlık olmasın)))

sımdı bu gercekler ortada ıken

bu ısyanları baslatan ve bu ısyanları durdurmaya calısıan ve bunun netıcesınde bınlerce ıslam alımının katledılmesıne neden olan rol arkaslarının nasıl da ayrı oldugunu dusunebılırsınız bunu da ben anlamıyorum...

tarıhde kısılerın ismen bır onemı yokdur onlar sadece yuklenmıs oldugu görevlerı ıfa etmıslerdır...bızler olayları okumak ıstıyorsak...bu kısıler neler yapmıslar ve netıcesı ne olmus buna bakmalıyız...

sıayonızımın bır oyun kuralı varıdr....kendı kurmus oldugu yonettgı ksılerın bırısı ak dıgerı karayı savunur....ve bunun netıcesınde olan salt gerceklık bu sekılde ustu karartılır...zamanla bu karartmanın netıceısnde bılıncsız bır toplum ortaya cıkar ve bu sekılde bır toplumu ıstedıkelrı sekılde ıstedıklerı yonde yonetebılırler..nıtekımde kısa tarıhımızden gunumuze kadar bu suregelmısdır....

selametle....

Arkadaşa araştırmayı önerirken keşke siz de az araştırsaymışsınız.Bu isyanları çıkartan Said Nursi midir? Yoksa Şeyh Said( Said-i Kürdi) midir? Lütfen islam alimleri hakkında karalama yapacaksanız mesnetsiz konuşmayın.
    Ayrıca doğu bölgesindeki isyanların sebebini "Hep dış mihrakların işi" diye başınızdan savarken gerçekten bu insanların derdi ne diye sorguladınız mı? Belkide bu şekilde dış mihrakların emellerinin gerçekleşmesine bir nebze olsun engel olup,birlik ve beraberliği sağlayabilirdiniz.

Konu safinaz tarafından (06-12-2011 Saat 03:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: Harflerin yerleri değiştirilmiştir.
  8. Alt 06-12-2011, 01:37 #38
    cok ozur dılerım..insanalrın kafasını karıstırmak ıstemezdım...sonucda herkes her olguyu ıdrakı netıceısnde kavrayabılır...bızlerın ıdrakı da bu kadar ...

alimlik ...gunesı görmek degıl ,karanlıgı görmek degıl,aslında bunların bır oldugunu ve rollerındekı gerceklıgı yanı hakıkatı görmekdir...

selametle...

9. Alt 06-12-2011, 21:51 #39
    hud Mesajlar: 2
    asıl siz aldatılmışsınız atatürkün neye ve kime hizmet ettigini bilmeden konuşmak doğru olmaz her şeyi tarih açısından alırsanız yanılırsınız bir kere yıkmak için degil ıslah etmek niyetiyle başlarsanız doğru tahlil yapabilirsiniz atatürk ve avanesi yıkmışlardır işgal kuvvetleri bu ülkeye ne niyetle geldilerse hepsini gerçekleştirmişlerdir dilde dinde kılık kıyafette istedikleri olmuştur olaylara bu zaviyeden bakarsanız doğruyu bulursunuz

10. Alt 06-12-2011, 21:59 #40
    hud Mesajlar: 2
    yaşam ve ölüm veya bu dünya atatürkün degilki bize bu vatanda yaşamayı sağlasın haşa ALLAH [CC] ile atatürkü atnı tutuyorsunuz şimdi diyeceksinizki onon yeri ayrı onun yeri ayrı işte yanıdığınız nokta burasıdır

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.