Atatürk kimdir? Gizlenen gerçekler

akla.gerçeğe uygun olmayan yorumlar bunlarr...sadece güldüm geçtim.atatürk olmasaydı,şehitlerimiz,gazilerimiz olmasaydı siz bu konulerı zor tartışırdınız.anneniz anneninz olurdu ama babanız belli olmazdı ...siz dini kullanarak vatanı bölmeye çalışan ....sizlersiniz.........

1. Alt 11-15-2010, 14:49 #11
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    akla.gerçeğe uygun olmayan yorumlar bunlarr...sadece güldüm geçtim.atatürk olmasaydı,şehitlerimiz,gazilerimiz olmasaydı siz bu konulerı zor tartışırdınız.anneniz anneninz olurdu ama babanız belli olmazdı ...siz dini kullanarak vatanı bölmeye çalışan ....sizlersiniz......

melis bunu beğendi.
  2. Alt 11-15-2010, 15:18 #12
    Ziyaretci
    Atatürk din düşmanıdır!!!

3. Alt 11-15-2010, 22:19 #13
    Ziyaretci
    Bunları kimler söylemişse yalan söylemiştir. Yalan tarih mutlaka silinir. Çünkü er ve geç gerçekler ortaya çıkacaktır. Atatürk döneminde diyanet işleri başkanlığının devlet protokolündeki yeri 3. sıra idi. Yani 1. Cumhurbaşkanı 2. Başbakan 3. Diyanetişleri başkanı. Atatürk´ün dine verdiği değerin birisi budur. Günümüzde diyanetişleri başkanlığının devlet protokolündeki sırası 60. sıradır. Farkını sizler anlayın. 2. Arabistan´ın başına İngiliz desteği ile SUUD kabilesi getirildikten itibaren Maliki Suudler inançları gereği bütün mekkedeki kutsal mezarları yıkarken yine ATATÜRK`ün emir yazısı ile yıkımları hemen durdurmuştu. Yazıda bu kutsal mezarların yıkımı hemen durmazsa orduyu aşağıya yani Arabistana hemen göndereceğini söylüyordu ve anında bütün yıkımlar durduruldu. Ben Atamı Vatan haini Şeh Saide yardım eden hertürlü kürtçülüğü şiddetle savunan, Şafilik meshebine bağlı Kürtsait ten (Saidi Kürdiden) öğrenecek değilim. İNSANLAR BİLGİSİZLİĞİNİN HAMALIDIR.. Hele Şafi Saidi Kürdi nasıl oluyorda Hanefi ye bağlı bizlere hoca efendi oluyor anlamıyorum. Yine ey Anadolu`nun saf temiz ve cahil halkı Anadolu`daki bütün ayaklanmalar ATATÜRK`ün sağlığında olmuştur. Çünkü Atatürk, Dervişlerle, Şıhlarla, Şehlerle, Ağalarla, Beylerle devlet yönetimini paylaşmadı. Ancak ve ancak gerçek Cumhur olan halkla paylaştı. Bütün ayaklanmaları Şıhlar, Şehler, Ağalar, Beyler çıkartmıştır. OKUYUN, ARAŞTIRIN, ARAŞTIRIN, BİLGİLİ AYDIN OLUN Yoksa başkalarının hamalı olursunuz. SEVGİLERİMLE.....

melis bunu beğendi.
  4. Alt 11-25-2010, 22:25 #14
    Ziyaretci
    Alıntı:
    ataturk gercekte kimdir-Atatürk kimdir? Gizlenen gerçekler

öncelikle savunduğunuz şeylerin tarihini objektif olarak ortaya koyan kaynaklardan inceleyin.bu ülkede kim göstermelik şeyler yapmadıki savunduklarınız yapmış.ilahlaştırdıklarınızın önünde saygıyla eğilirken,her sene bütün hayatınıza 2 dakika boyunca ara verirken kaç kere Peygamberimizi andınız gerçek anlamda,kaç kere gerçekten sevmek için uğraştınız? demokrasi adı altında kaç kere göz dağı verilerek istenmeyenler yaptırılmış? kalkıpta burda yobazlığın ne olduğunu bilmeyenler yobazlıktan bahsetmesinler.birini seviyorsanız önce kim olduğunu farklı yerlerden araştırın.
    sanırım burda kuran-ı kerimin en doğru kitap ve yanlışsız olduğunun aksini iddaa edecek yoktur.madem böyleyse ve kitabımız yaratıcımız tarafından gönderildiyse neden o kitaba uymuyoruz da insan yapımı tamamen hatalarla ve ideolojik şeylerle dolu kitaplara uyuyoruz? biraz kafa çalıştırında körü körüne bişeyleri savunmayın..ilericiler; koyunsunuz güdülmeye de mecbursunuz :D

5. Alt 12-13-2010, 21:02 #15
    Ziyaretci
    Peygamber efendimizin(s.a.v) süfyan ve deccal hakkındaki birçok hadisi şerifleri bu adami kat'i işaret ediyor ve bu hadisler sahihtirler.. Ancak bizim yapacağımız onun akımlarına kapılmamaktir.. insaallah tahkiki imani elde ederiz.. Amin.

6. Alt 12-13-2010, 21:20 #16
    Banned
    mevladi udugov Mesajlar: 44
    Millet KANDIRILDI ve sonrada KORKUTULDU...ve YALANLARLA beyinleri yıkandı çünkü MUHALEFET bile yoktu çünkü Muhalefet eden gidiyordu...
    Yavaş da olsa Özgürlükler geliyor birde SİVİL ANAYASA olursa bakın neler çıkacak ortaya.......
    TSK hakkında millete açıklanmayan belgeler var onları sansürden geçirerek millete yansıyor ki Millete ORDUSUNUN düşürüldüğü hali bilmesin...

7. Alt 12-14-2010, 20:26 #17
    Ziyaretci
    Öbür tarafta göreceğiz o atatürkün sufyan olduğunu ama bazıları için çok geç olacak..

8. Alt 12-22-2010, 21:35 #18
    Ziyaretci
    Arkadaşlar asıl gerçeği pek bilmiyoruz ama bunca iddaa da boş değildir herhalde;
    bazılarınız Atatürk'ü kusursuz kabul ediyorsunuz,aslında her insan hata yapar mustafa kemalde bunlardan olabilir.Ama bir gerçek varki; Mustafa kemal İslam dini ile pek barışık birisi değildi ve İslamiyet le de yanyana durmazdı...

9. Alt 01-10-2011, 00:52 #19
    Ziyaretci
    Misafir´isimli üyeden Alıntı
    ufak atda senin gibiler yesin. atatürk ilahlığını ilan etti. Yüzbinlerce insan evinde KURAN-I kerim olduğu için hapis, işkence ve ölüm cezalarına çarptırıldılar. Kesin emir uygulandı, kimin evinde kuran varsa, kim kafir elbiseleri giymiyorsa derhal cezalandırın. Evlat insan ol gerçekleri öğren.

Bence sen biraz ufak atta insanlar sana salak gözüyle bakmasınlar...Böyle birşeyin mantığı nasıl olabilir ...Atatük ilahlığını ilan ettiyse neden Hz.muhhamedin mezarını yıkıcaklarken neden bütün ordumu tepenize yıkarım demiş.?Neden Kuran-ı Kerim türkçe mealini yapmış .Neden diyanet kurmuş.Neden ülkenin dini müslüman olarak geçmiş.Sen salakmısın Adam yeni din kurmak istese neden müslümanlık la ilgili bir sürü şey yapsın neden camii ye gitsin he biraz mantıklı konuşun mantıklı yazın.Böyle yanlış bilgilerle Atatürk ilkelerini yıkamıcaksınız.Artık biraz kendinize gelin şuan yapılan bile laikliğe ters birşeydir...
    Yaşasın LAİKLİK...YAŞASIN KEMALİZM ....
    YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ..
    PAŞAM SEN RAHAT UYU ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN...NUR İÇİNDE YAT PAŞAM BENİM DEDİĞİN GİBİ PAŞAM KANLAR HAYLEN DAMARLARIMIZDA BÖYLELERSE KURUNTU YAPMAKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR ..

melis bunu beğendi.
  10. Alt 01-13-2011, 00:39 #20
    Ziyaretci
    Atatürk hakkında yok şöyleydi yok böyle dine karşıydı deyip atatürk hakkında bilinmeyen gerçekler adı altında uydurma videolar hazırlayan geri kafalı dinci sıfatıyla dolaşanlar ;

Mustafa kemal isterse ateist olsun benim umurumda değil, sonuçta bana özgür yaşama imkanı verdi mi? verdi, dinci olsaydıda tekrar padişahlığa devam etseydi dahamı iyi olurdu, şuanda bilimden yoksun sömürge haline gelmiş insan topluluğu olurduk. Müslüman ülkeler asla doğru düzgün bir devlet yapısına sahip olamayacaklar. Çünkü laiklik ne demek onu bilmiyorlar. Laiklik demek ya dinini seç yada devletini demek değildir. Laiklik, devlet için gerekeni örneğin memursan memurluğunu yap akşam evine gidince dininide istediğin gibi yaşa demektir. Günümüzün geri kafalı hala aklı padişahlıkta kalmış hala eski 3 kıtaya yayılmış osmanlı haritalarıyla avunan ülkücüleride çok zararlıdır bu memlekete, Fethullahçu, nurcu davasına uğraşan geri kafalılarda bu memlekete zararlıdır. Bu gibi sözde dinciler atatürk hakkında biryerlerinden bişeyler uydurmasınlar. Bu memleket onlara kalsa elin gevuru anın da tepemize biner.

melis bunu beğendi.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.