Michael Jackson un söyledigi ilahi rekorlar KIRIYOR

Arkadaslar Michael Jackson ölümünden önceki bu müslüman olmasiyla alakali bir kac videoda cektirmis oldugu fotograflar gördüm. Ama normal fotograflar sarikli felan degil Fakat söyle bir haber gördüm izleyebilirsiniz. Ilgili link ...

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni

1. Alt 06-30-2009, 23:39 #11
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Arkadaslar Michael Jackson ölümünden önceki bu müslüman olmasiyla alakali bir kac videoda cektirmis oldugu fotograflar gördüm. Ama normal fotograflar sarikli felan degil Fakat söyle bir haber gördüm izleyebilirsiniz. Ilgili link ;

Video :

2. Alt 06-30-2009, 23:47 #12
    Unnecessary Mesajlar: 726
    çalışmıyor ki açamadım!

3. Alt 06-30-2009, 23:50 #13
    Unnecessary Mesajlar: 726
    Beyyine´isimli üyeden Alıntı
    Kapak olmuş.
    Yusuf İslam'ın zaten bu şarkı.
    Adam'ın ölümünün üzerinde işte haber yapmaya çalışıyorlar akılları sıra.

Jackson sizin yanınızda ölse adam sizin yanınızda Şehadet getirse sanıyorum dersiniz ki yok bu rol yapıyor!!

4. Alt 06-30-2009, 23:51 #14
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Youtube videolarini izleyemediginizden olabilir mi? Yukarida normnal youtube linkini verdim onu calistiurabileceginiz bir sekilde izleyebilirsiniz. Ayrica bu duydugunuz ilahi de "Zain Bhikha" ya aittir.

5. Alt 07-01-2009, 01:34 #15
    kipchak Mesajlar: 1.658
    Blog Başlıkları: 506
    Müslüman olmuş olabilir ki inş. islamla şereflenmiştir o ayrı konu ama bu parça ve ses michael jackson' a ait değil.

6. Alt 07-03-2009, 17:54 #16
    ozgulemın Mesajlar: 1
    Kardeşim biz bunu nasıl indireceğiz

paylaşıma neden açmıyorsunuz.

Siz nasıl site yöneticilerisiniz.

Ayıp ya.

Ya biz bunu nasıl indiririz. Bi yardımcı olun ya

Konu kipchak tarafından (07-03-2009 Saat 18:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: ard arda mesaj...
  7. Alt 07-03-2009, 18:41 #17
    3rd eng Mesajlar: 675
    ozgulemın´isimli üyeden Alıntı
    kardeşim biz bunu nasıl indireceğiz

paylaşıma neden açmıyorsunuz.

Siz nasıl site yöneticilerisiniz.

Ayıp ya.

agresif olma kardeşim bu kadar yaaaaa. Ashampoo clipfinder i indir butun videolari bulur istedigini indirirsin.köklü çözüm butun videolar için.

8. Alt 07-03-2009, 19:23 #18
    kipchak Mesajlar: 1.658
    Blog Başlıkları: 506
    @ozgulemın
    Öncelikle sakin olun edebli bir şekilde yazmayı öğrenin. Video zaten YouTube'da -ki video linkide konuda mevcut- yani google'a ''youtube dan video indirmek'' yazıp aratmanız yeterli ha ben bunu bile yapamam diyorsanız burada hazır aratılmışı mevcut.

9. Alt 07-25-2009, 22:29 #19
    semih23 Mesajlar: 1
    her ne derseniz soyleyin ama michael jackson muslumandı ve bu ilahiyi o soylıyor michael jackson kardesi yorumunda allh daima seninle olsun demis michael jackson dunyadan götü ama kalbimde beslerim onu ben mekani cennet olsun

10. Alt 04-07-2011, 20:34 #20
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    michael jacksonun los angeles'te müslüman olduğu doğru çünkü o öldükten sonra yusuf islam "o müslüman olurken ben yanındaydım ,müslüman olduğuna şahitlik ettim .ilk tebrik eden de bendim "dedi bu arada bu ilahiyi de o söylemiyor başka bir adam söylüyor sonradan o adam ortaya çıktı ve açıklama yaptı o ilahiyi michael jackson deği ben söyledim dedi

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.