![]() |
--->: Michael Jackson un söyledigi ilahi rekorlar KIRIYOR Arkadaslar Michael Jackson ölümünden önceki bu müslüman olmasiyla alakali bir kac videoda cektirmis oldugu fotograflar gördüm. Ama normal fotograflar sarikli felan degil :) Fakat söyle bir haber gördüm izleyebilirsiniz. Ilgili link ; Video : |
--->: Michael Jackson un söyledigi ilahi rekorlar KIRIYOR çalışmıyor ki açamadım! |
--->: Michael Jackson un söyledigi ilahi rekorlar KIRIYOR Alıntı:
Jackson sizin yanınızda ölse adam sizin yanınızda Şehadet getirse sanıyorum dersiniz ki yok bu rol yapıyor!! :o |
--->: Michael Jackson un söyledigi ilahi rekorlar KIRIYOR Youtube videolarini izleyemediginizden olabilir mi? Yukarida normnal youtube linkini verdim onu calistiurabileceginiz bir sekilde izleyebilirsiniz. Ayrica bu duydugunuz ilahi de "Zain Bhikha" ya aittir. |
--->: Michael Jackson un söyledigi ilahi rekorlar KIRIYOR Müslüman olmuş olabilir ki inş. islamla şereflenmiştir o ayrı konu ama bu parça ve ses michael jackson' a ait değil. |
Kardeşim biz bunu nasıl indireceğiz paylaşıma neden açmıyorsunuz. Siz nasıl site yöneticilerisiniz. Ayıp ya. Ya biz bunu nasıl indiririz. Bi yardımcı olun ya |
--->: Michael Jackson un söyledigi ilahi rekorlar KIRIYOR Alıntı:
|
--->: Michael Jackson un söyledigi ilahi rekorlar KIRIYOR @ozgulemın Öncelikle sakin olun edebli bir şekilde yazmayı öğrenin. Video zaten YouTube'da -ki video linkide konuda mevcut- yani google'a ''youtube dan video indirmek'' yazıp aratmanız yeterli ha ben bunu bile yapamam diyorsanız burada hazır aratılmışı mevcut. |
--->: Michael Jackson un söyledigi ilahi rekorlar KIRIYOR her ne derseniz soyleyin ama michael jackson muslumandı ve bu ilahiyi o soylıyor michael jackson kardesi yorumunda allh daima seninle olsun demis michael jackson dunyadan götü ama kalbimde beslerim onu ben mekani cennet olsun |
--->: Michael Jackson un söyledigi ilahi rekorlar KIRIYOR michael jacksonun los angeles'te müslüman olduğu doğru çünkü o öldükten sonra yusuf islam "o müslüman olurken ben yanındaydım ,müslüman olduğuna şahitlik ettim .ilk tebrik eden de bendim "dedi bu arada bu ilahiyi de o söylemiyor başka bir adam söylüyor sonradan o adam ortaya çıktı ve açıklama yaptı o ilahiyi michael jackson deği ben söyledim dedi |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:50 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük