![]() |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Kötü ama geceleri evde birseylerle ugrasmak daha cazip geliyor. En son tv de ne izledin? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) yabani hayvan belgeseli..... en çok sevdiğin müzik türü... |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Alıntı:
yaz mı,kış mı? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) ben ce her mevsimin farklı güzellikleri var eğer tefekkür gözüyle bakabilirse insan.... en çok sevdiğiniz çiçek.... |
kırçiçekleri benm tercihim. albert einstain bile yaratıcının olduguna,raslantıların bu kadar mükemmel 1 evreni meydana getiremiyecigini söylerken. DARVİN AHLAKSIZLIGI NASIL BU KADAR İLGİ GÖRÜYOR.?YORUM SORUSU OLDU BIRAZ AMA...........:::::) |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) güzel soru aslında tartışılır!! İlgi görüyor derken darwin yaratıcı yok diye idda etmiyorki bağlantı kuramadım 2 cümle arasında ama neden ilgi görüyor diye soruyorsan bence yanlışın var artık ilgi görmüyor bu teorilerini ortaya attığı zamanda ilgi görmedi sadece toplum yorumuna açık olduğundan dolayı kimisine göre doğru kimisine göre yanlıştı. Buda özgür ve hür düşünce ortamından kaynaklanıyor kendisinin artist olmasından değil :)) dünyanın 7 harikası var yaa sence en harika olan ne sana göre :P |
ateizmin en buyuk destekçisi kendisi. ÇİN SEDDİ-BUYUK EMEK VAR BENCE O YAPIDA 1 HAYVAN OLABİLSENIZ HANGISINI SEÇERDİNİZ.? |
:)) %37 büyük bir rakam değil temin ederim bu listeyi oluşturanlar üniv öğrencileri ;) moda oluyor bazen tabi benim fikrim bu farklı düşünülür bir konu hayvan olsaydım :)) Hudutlardan inmeyen Kartallardan olmak isterdim buyur abi sorun güzel sende cevapla bu soruyu:)) |
meslekten degil ama küçükken bile yunus olmak isterdim ben heppppppp. |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) sorun nerde abicim:)) |
|
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Dilleriyle -> Sepette 3 Elma vardi, ikisini yanima aldim kac elmam var? |
Cevap veriurum...İnsanlarda olduğu gibi hayvanlarda da Kulak kendi kendini temizler ( nasılmı diye merak ederseniz ayrıyetten açıklarım) Halen 3 elman var..Ha sepette Ha cebinde... Altaki..: Sorduğum sorunun cevabını bilirsen veya bilemezsen ne yapacaksın ..? hı..hı..???? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) ben mi bilmem hiç düşünmedim ki :) hihihi..... |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) hımm soru yok dimi en sevdiğiniz yemek nedir? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) pilav, zeytinyağlı yaprak sarma, mantı, iskender kebap, künefe, barbunya, hamsi kuşu, çerkez tavuğu, tahinli çörek.......... Otobüste yanınızda oturan şahıs pırtlarsa tepkiniz ne olur ?? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Güzel bir oyun. erken bırakmışsınız :)) |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) ne olacak bu cimbomun hali |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Yalan olacak. Hiç su aygırı gördün mü? :cheesy: |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) yok görmedim ama görmekde cok isterdim. Bu cevre kirliligi nasil önlenecek???? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Bireysel duyarlılık (elindeki gofret kabını çöplük bulana kadar bekletip çöpe atmak) olmadığı sürece çevre kirliliğinden zor kurtulunur. Çevre kirlenmezse temizlemek gibi bi problem de olmaz.. Eğitim durumunuz nedir? Ve hangi bölüm?? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) lise mezunu torna tesviye bölümü hayırdır |
Tabii ki hayır. Şer ile işimiz yok :) En sevdiğiniz şarkı |
Her saatte 20 dk geri kalan bir saatim var.saatim şu an 4:00 gösteriy0r.saatimi tam gece yarisi ayarlamiştim ve saatimin tam 4 saat önce durdugunu biliy0rum.0 halde şimdi saat tam kaçtir. |
→ Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) 9.20 galiba.. |
Alıntı:
Neden burdasin ? :) |
→ Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) ilgimi çekti :) nden burdasn :) |
p harfinde ülkeler istiyorum |
→ Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Polonya, Pakistan :) Hiç kimseyi yalan söylediğini anlayacak kadar tanımak istemiyorum! sözüyle ne anlatilmak istenmistir sence? |
→ Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) gözünden düşürmemek için dostun aybını gizliyor..kısacası grçekleri sırf onu kaybetmemek için istemiyor :) soru sırası bende şimdi..:)) kalem kılıçtan .......... ? devamını getirin... |
→ Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) keskindir... :) soru kalmadki zaten insan yokkk :) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:00 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük