![]() |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Bilmiyorum Ebubekir mi? Hz Ali:S en sevdiğiniz çiçek |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Hz ebu bekir (r.a) peygamberliginden öncede en yakin arkadaşi ayni zamanda |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Alıntı:
Hz ebubekir olabilr gibi |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) orkide ve gül... en çok sevdiğiniz yemek... ya arkadaşlar soru ve cevaplar birbirine karıştı... |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Ben çiçeklerin hepsini severim ama kir çiçekleri bence daha hoş ve gerçek en çok korktugunuz ölüm şeklii:( |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) yanarak ve boğularak... kendinizi tek cümleyle nasıl anlatırsınız? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Yanarak hayat sizin için ne ifade ediyor kısa cümle ile ?? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Musakka ve karniyarik en çok sevdiginiz tv programi |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) aman allhım nisa hanım ne oluyor koptum burda ayı şeyler aynı anda düşünüyoruz |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) hepsinden nefret ediyorum... hepside külli bataklık... hangi takımı tutuyorsunuz? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:25 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük