![]() |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Alıntı:
okulda en sevdiğiniz ders ne(ydi) |
tarihte sevdıgınız ,kım? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Editlediğim için soru sorma geregı duymadım Afedersiniz. İbn Mubarek Tabiinden Bir Alim? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) peygamber efendimiz mevlananın beğendiğiniz bi sözü |
benı muslumanların gıdebıldıgı en uzak yere defnedın dıyen sahabı? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Bilen yok sanırım. Bende bilmiyorum. Kimdir bu sahabe çok merak ettim? |
sız sorun ? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) eğer yanlış değilse sanki abdurrahman bin afv tı.. peki efndimizin anneennesinin ismi.... |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Eminmisin Eyub Ra.'ın böyle birşey dediğine? Ben hiç rastlamadım nerde geçiyor ?bir bakarım Allah izin verirse Alıntı:
|
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) hyyyyyyyyy arkadaşlar.... sorumun cevabını bekliyorum.... |
pekın nerdeyse yok eden kişi? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Ben kaynak olarak sormuştum. Eyub Ra'ın Mezarının eyub sultanda olmadığını biliyorsunuz değilmi? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) hey arkadşlar oyunun kuralını bozmayın efendimizin anneanasinin ismini sordum... |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Ben bilmiyorum. |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) berre ya babaannesinin ismi |
|
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Aynı şekilde bu meseleninde Cahiliyim |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) rica ederim kardeşim öğrenmş oldunuz... anneannasi berre babaannasi fatıma... neyse arkadaşlar yarın devam ederiz hoşçakalın... |
|
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) :afro0121yukarı bakın.... |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Verdiği bilgilerden ötürü kendisine(nisa) teşekkür ediyoruz. Kur'anda, Süleyman a.s kıssasında konuşan kuşun adı? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) eğer yaralı olabildiysem ne mutlu bana ben de size tşk ediyorum çok sağolun... hadi bir cevap daha hüdhüd kuşu... efendimizin devesinin ismi.... |
ogeday ın babasının adı ,ünlü 1 turk eskı çagda? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Çok zor.. |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) cengiz han galiba... |
|
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) soru nerde neco abi :) ben soruyorum belki ilginç gelebilr ama sorucam anneniz hiç terlik fırlattımı küçükken yada şu sıralar :D |
venedıgın kuruluş sebebi nedir? bıraz zor ama |
|
hemen gooogle yolu çıkıyor :) o kadar kasma soruları sana zahmet Atilla istiladan kaçması gerekiyordu :) İstanbulun fethi ;) |
hz ali vefat tarıhı bunu bende bılmıyorum ama |
zor soruyorsun sen adil değil:628: soru değiştir abi kabul etmiyorum googlede de çıkmıyor:D:hoho: |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) ilk turk musluman devlet? hadi bunu bılıyorum:) |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) karahan yada gazneliler sarmısağın yararları nelerdir? nerden geldi aklıma:D |
4 halıfeden kendınıze en yakın hıısetıınız kim? |
hepsi Cennete girecek olan 10 hayvan??:) |
|
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) tabi abicim ;) 1-Hz Ibrahim (as.) in buzagisi 2-Hz.Ismail (as.) in yerine kesilen koc. 3hz. Salih (as.) min bir mücizesi olan deve. 4-Hz.Yunus (as.) i yutan balik. 5-Hz.Musa (as.) in inegi. 6-Hz. Üzeyir (as.)min merkebi. 7-Hz.Süleyman (as.) min Karincasi. 8-Belkisin hüdhüd kusu. 9-Ashab-i Kehf in Kitmir isimli köpegi. 10- Peygamber Efendimiz (sav.) Kasva isimli devesi. |
|
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Arkadaşlar böyle bilgiler verirken bunun delilinide yazalım. İnternette birton yalan uydurma söz geziyor. Bu hayvanların cennette olacağı nerde geçiyor? Rasulullah(sav): ''Kul, dikkat etmeden, Allahın öfkesini gerektiren bir söz söyler de, Allah onu, o kelime nedeniyle cehenneme yuvarlar." buyurmaktadır. Buhârî. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:25 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük