![]() |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) rüzgarda savrulan bir saman parçası olup islamı tebliğ etmek isterdim.... hayatta en çok yapmak istediğin şey... |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Alıntı:
SORUNUN ÖZÜNÜ IYI ANLAMIŞSINIZ:) ALLAH (c.c) razı oldugu 1 kul olabılmek çocunuz olsa ismi ne olurdu? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) furkan.... nefsiniz her istediğini yaparmısınız? |
şimdi kadar yapmak zorunda kaldıgınız en zor şey. |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) babamdan ayrılmak... en sevdiğiniz islam alimi... |
istanbulda en sevdıgınız yer. |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) bilmiyorum istanbulu hi ç görmedim ama adaları sultan ahmet camiini boğazı ve kanlıcayı merak ediyorum.... ençok nereye gitmek misterdiniz? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) bence en güzel yer EYUP SULTAN ...........AÇIK ARA HEMDE UZAK DOGU OLABILIR BELKI-O TARAFA GITMEDIM HENÜZ. SEVMEDIGINIZ 3 ŞEY? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) dedikodu... yalan.... riya... annenizemi düşkünsünüz? babanızamı? |
umre ye gitme şansiniz oldumu hiç....... |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) hayır maalesef..., ama tam aşığım oraya ve büyük bir aşk ve şevkle gitmek istiyorum... maalesef hayat şartlarından vakit bulamadım... rabbim en kısa sürede özelliklede bu genç yaşlarımda gitmek isterim inşaallah rabbim izin verir de ben de giderim.... küçükken nasıl bir çocuktunuz? |
Içine kapanik-sakin gençken yapilan hatalar ,tecrübe mi? Hatami? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) ben ce hata..... peki gençler neden hata yapar... |
Yeniden dogsaniz ayni kişi olmak istermidiniz. |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) hayır.... takva birimisiniz? |
Cennette uçan sahabi? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) cafer-i tayyar.... hendek savaşı tarihi... |
hicri 625-630 tam olarak hatirlamiyorum:( hicretten sonra peygamber efendimiz (s.a.s) kaç kez haç ca gitmiştir. |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Bilmiyorum Senden öğrenelim Rasulullah sav hicretten sonra kaç kere hacca gitmiştir? |
|
efendimiz ilk cuma namazını nerde kıldı? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) bilmiyorum nerede kıldığını ? alttaki arkadaş cvp versin |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) peygamber efendımızın ılk bakıcısının ismi? |
|
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) tek bakıcısını halime validemiz diye biliyorum en sevdiğiniz yazar |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) buldum! Kubada kıldı ilk namazı doğru demi? neyse soruma geçeyim yemen illeri denince akla?? kim gelir |
Hekimoğlu İsmail:) sizin |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) karenli üveys-veysel karanı olarakta bılınır. peygamber efendımızın(s.as) medıneye geldıgınde evınde kaldıgı zat kımdır? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) ahmet günbay yıldız nerde yaşamak isterdiniz |
|
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) efendimiz ilk cuma namazını medine ile kuba arasında ranona vadisinde bulunan mescid-i cuma isimli camide kılmıştır AYRICAi: Bazı rivayetlere göre, İlk Sabah namazını kılan Hz. Adem’dir. Buna göre İnsanlık camiasında ilk namaz kılan da kendisidir. Sonra ilk öğle namazını Hz. Davud, İlk İkindi namazını kılan Hz. İbrahim, ilk akşam namazını kılan Hz. İsa, İlk yatsı namazını kılan Hz. Yunus’tur. Sonra bu beş vakti de günlük olarak Hz. Muhammed(a.s.m) ve onun ümmetine farz kılınmıştır(krş. el-Mütedebu’l-İslamî). peki mekke kaç yılında feth edildi? |
Hicri kaç yılındayız? |
memleketım en guzelı bence! avrupada gıtmek ıstedıgın ılk yer(turıstık olarak) |
ekber-i sıddık vefat gunu? |
|
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) edit:Hicri 1430 |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) ben çin e gitmek istiyorum yapmak isteyipte yapamadığınız şey |
sorunz nerde gerekli insan |
|
sevdıgınız grup yada şarkıcılar_ |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:07 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük