![]() |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) evet yani daha amatörüm yeni... ehliyetiniz varmı? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) :) hım ne güzel yok ben iyi kullanıyorum amatör değilim ;) ehliyetide alcam inş yemek yapmayı biliyo musnz? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) evet ,hrıstıyan bir romen vatandaşına baktırmıştım,çok meşhurmuş köstencede . en begendıgın sınema sanatçısı:? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Jean Reno begendigim bir sinema oyuncusudur. En begendigim belkide yok ama oyunculugunu begendigim bir sanatci. en son uykunuzu kaciran olay neydi? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) en son değilde sabah yataktan düşer gibi oldum o ara kalktım zaten :D dans etmeyi sever misnz? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) severdım önceden ama artık sanırım ,sevmemem gerek? hayatınızdaki en uzun yolculuk nereye idi |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Meçhule yolculuk.... Peki hayatinizdaki en aci tecrübe... |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) 1 keresınde bulgarıstan açıklarında batıyoduk ,hanı derlerya hayatım gözlerımın önunden fılm şerıdı gıbı geçtı dıye aynen öle yani hakkaten korkunçtu yani GEMİ 35 DERECE YATMIŞTI KADIR GECESIYDI ,ONUN HATRINA KURTULDUK SANIRIM. HAYATTA SIZI SEVINDIREN HEDIYE, VE KIMDEN? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) eşimden ve sade bir gül... benim için çok değerliydi... peki sizi ençok üzen olay... |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) :) hım beni böyle aşırı mutlu eden doğum günümde babamın aldığı hediyeydi bana laptop almıştı:) hatta o mutlulukla hiç yapmadığım şey yanağını ısırmıştım ;) fobiniz ? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:17 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük