![]() |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Bilmiyorum Ebubekir mi? Hz Ali:S en sevdiğiniz çiçek |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Hz ebu bekir (r.a) peygamberliginden öncede en yakin arkadaşi ayni zamanda |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Alıntı:
Hz ebubekir olabilr gibi |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) orkide ve gül... en çok sevdiğiniz yemek... ya arkadaşlar soru ve cevaplar birbirine karıştı... |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Ben çiçeklerin hepsini severim ama kir çiçekleri bence daha hoş ve gerçek en çok korktugunuz ölüm şeklii:( |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) yanarak ve boğularak... kendinizi tek cümleyle nasıl anlatırsınız? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Yanarak hayat sizin için ne ifade ediyor kısa cümle ile ?? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Musakka ve karniyarik en çok sevdiginiz tv programi |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) aman allhım nisa hanım ne oluyor koptum burda ayı şeyler aynı anda düşünüyoruz |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) hepsinden nefret ediyorum... hepside külli bataklık... hangi takımı tutuyorsunuz? |
|
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) tamam da arkadaş soru nerde... |
|
birisinin hayatini kurtarmak mi? Birisini musluman olmasina vesile olmak mi? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) zor bir soru kurtarıp müslüman yaparım:) en sevdiğiniz ilimz |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) ya çok zor bir soru nasıl cevap versemki... her ikiside oluyorsa tamam.. yok birisiyse hayat kurtarmak... en nefret ettiğiniz hayvan... |
|
Alla alla ne kadar çok yakın düşünüyoruz ilginç hayvan sevmem pek ama kaplumbağa besliyorum bi onlar tatlı |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) memleketimin heryeriayrı güzel seçim yapamayacağım... |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Yilan tabiki ...en sevdigim iguana çok uysal hayvan yaaaaaa sizin en sevdiginiz hayvan? |
mantı yapmayı bilir misnz ? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) yılan kurbağa ve haşaratlar dışında hepsi... en sevdiğinişz renk.. |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) evet harika mantı yaparım yemek kültürüm mükemmeldir... |
hani soru :D renk beyaz ve siyah :) beşiktaş hoş renkler:o soru hayat felsefeniz bakış açınız neidr örn pragman(faydacılık) pragmanzm |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) eeeeeeeee... bu kadrda demedikki... şimdi cevap bekliyorum... en sevdiğiniz renk.... |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) ya olamaz bu ben yazıyorum geri dönüyorum ki siz cvap yazmışsınız... siyaha bayılırım ama beşiktaş rengi diye değil... tabiki ben fenerbahçeliyim... fanatik... hayatta hiç keşkelriniz oldumu? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) siyah bu soru gereksiz mi gereklimi bilmem cemaatle bağlantınz varmı? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) önce vardı ama şimdi yok... peki sizin? |
nisa adının manası nedir? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) kadın demek... biliyorsunuzki kur,anı kerimde nisa suresi var... peki kur,anı kerim okumayı biliyormusunuz? |
benim var malum öğrenciyken oluyorsun zararları yok pek :S |
biliyorum ama okumuyorum :(:( hatta unutur gibi bazı harfleri hatırlayamıyorum ki ben ki mahreçli okurdum :S şuan battık allah yardm etsn:( |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) degerli kardeşim...üstad sayit nursi hz nin dediği gibi zaman iman kurtarma zamanı... öyle bir an gelecekki imanını elinde tutsan tutamayacaksın tsan atamayacaksın tutamıyorsun çünkü gırtlaktan aşağaya i nmiyor... atamıyorsun atarsan iman gidecek... şimdi gençken zamanımöızın kıymetini bilelim... rabbim vad ediyor..arşın gölgesinde yedi sınıf insan gölgelenecek onlardan biride genç yaşta heva ve hevesini gömmüş olanlar... rabbim seni ve tüm gençlerimi o gölgelik altında gölgelenenlerden eylesin.. lütfen yüce kitabımıza sahip çıkalım en azında günde bir sayfa okuyalım.. battık diyerek seytanın oyununa gelmeyelim... benim acizane fikrim... neyse buğünlük bu oyun yetrrli başka zaman görüşmek dileğiyle selametle... |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) kımse ok bende sorumu yazııım . parfüm kullanırmısınız. |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) kullanırım maalesef :( en çok beğendiğiniz özlü söz ? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Hiç birşey manasiz(amaçsiz) yaratilmamiştir. Vazgeçemediginiz 3 şey nedir? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Gülmekten vazgeçemem Ailemden vazgeçemem bilgisayarımdan vazgeçemem Ölümünüze kaç gün kaldığını bilseydiniz ilk ne yapardınz:D |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Ibadetten başka hiç bişet sanirim ,hesap çok zor olacak çünkü, gücünüz olsa dünyada nei degiştirirdin? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Kendimi Hayatı tek kelimeyle nasıl tarif edersin? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Arayiş.......... Hangisi olmayi tercih ederdin? Rüzgarda savrulan bir saman parçasi güzel bir vadide yetişen güzel kokulu 1 çiçek mi? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:39 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük