![]() |
gazete ilanı Gecenlerde gazetede bi ilan gördüm.5 kitabın tanıtımı yapılmıştı aradığım taktirde ücretsiz göndereceklerdi,üstelik kargo ücretide onlara aitti.Şaşırdım belliki bi amaçları vardı merak ettim aradım.15 gün içinde kitaplar geldi.Herbiri elli sayfalık kitaplardı,içinde kıs bi hikaye anlatılmıştı ve bol bol incil okumamız gerektiğinden bahsetmişti.yanında birde katalok göndermişlerdi İNCiL/MÜJDE MARANGOZDANDA ÖTE İSA'NIN ACILARI İDEALİN PEŞİNDE NOEL:UMUT,ESİNLİK.BARIŞ HEMEN ŞİMDİ DİRİLİŞ GERÇEĞİ MESİH İSA'NIN TANRILIĞI KUTSAL YOL gibi kitapların tanıtımı yapılmştı istediğim taktirde o kitaplarıda ücretsiz göndereceklerdi... yadırgamak için yazmadım buraya aksine taktir ettim.Kendi dinleri için bişeyler yapma çabasındalar YA BİZ biz ne yapıyoruz??????? |
--->: gazete ilanı haklısın cnm bizler ne yapabiliyoruz.misyonerlik aldı başını gidiyor ve ne kadarımız bu işe dur diyebiliyoruz?adamlar arı gibi çalışıyor.bizimde birşeyler yapmamız gerekmez mi? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:16 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük