ayna´isimli üyeden Alıntı ↑
ALLAH razı olsun hepimize hayrlı ömür nasip etsin..bilmem sanal aleme kendimi fazla kaptırmak istemiyorum açıkçası.. pek yorum da yapmam pek konuşmam sadece gerektiği yerde gerekilen cevabı veririm... insanların kişiliğinide bilmediğim için susmayı tercih ederim.. insanalra hemen güvenmem.. sanal alem işte ne kadar güvenebilrsinki copymaxsla herkez kendini farklı gösterbilir....sessiiz sakin kendi halimdeyim dedim ya:D eee sizin gibi üyeeyi kim sevmez kim istemez maşallh ne zman girsem anline.. umarım hakkınızda hayırlısı olur..
aslında burayı misafr olarak takip ediyordum yazlanları okuyordum ve bir gün bir aferim olayı geçmiş bir üyeyle aranızda... her nekadr hoşlanmasanızda sert tepki vermeden daha kibar bir şekilde belirtebilirdiniz.. insanları kırmadan hoşlanmadgnızı ve ondan buraya bir ayna olarak üye oldum size kendinizi göstermek için farkındaysanız arada atışmamız oldu ama amacım asla kimseyi krmak değildi sert tepki göstermek yerine daha kibar belirtebilridiniz bende de huydur biyerde bişey gördümmü atlarım hemen ... asla insanlra sert cevap vermem ve hoşlanmadıgı laf etmem.. kırmamaya çalışırım BU KONUDA ALLAHTAN ÇOK KORKAKARIM VE ONA sığınırım..bence sizde birazdaha dikkatli ve kibar olarak belirtebilirdiniz... yanlış anlamayan sizi kırmak değil amacım...
Bir gönlü mü kırdın; ağlamalısın. Hele özür dilemesini bilmiyorsan; senden
dost olmaz, Senden yâren olmaz.. ya incittiğin
kırdığın gönlü Allah (c.c.)
seviyorsa..! RASULULLAH (S.A.V.) seviyorsa..! hatta arz-ü sema dahi seviyorsa..!!
hakkınızı helal edin buraya üye olmamın tek amacı bunu belirtmekti...
anlıycagınız sayenizde bir üye kazandılar...
kişi kendini dev aynasında sanarmış aynaya sorduğunda alacağı yanıt sizinki gibi olduğunda oldukca rahatsız edici olabilir...hele hele egosu dip yapmış biri için bırakın aynaya baksın..