Suskunluk olmasin madem burdasiniz konusalim

safinaz ´isimli üyeden Alıntı ↑...

1. Alt 01-25-2008, 23:25 #181
    yabanGülü Mesajlar: 3.851
    Blog Başlıkları: 125
    safinaz´isimli üyeden Alıntı
    Allah hayırlı ömürler nasip etsin.Bu arada siz neden üç tane foruma üyesiniz?
    Beni hep forumlara davet ederler(ya çok konuşuyorum diye gerçi reelde de işime yarar ama geveze değilim ya da seviyorlar diye),bende kırmam ve davete icabet ederim,nede olsa sünnet...
    İnsanlar o kadar emek veriyorlar ve sevdiğim kişilerse katılmak isterim.Bugünlerde çok fazla pc başındayım ve bende fazla vakit geçirmem ama az da kalsam çok foruma üyeyim.Hepsinin sayfasını açarım.

ne güzel iste keske benimde zamanim olsada bir cok forumlara katilsam, ama gerci ben cok SIKILIRIM devamli pc basinda, herseyin fazlasi zarardir.

2. Alt 01-25-2008, 23:32 #182
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Alptraum kardeşim,keşke şu online sayısını görebilseydi.

3. Alt 01-25-2008, 23:33 #183
    evet tam bende öyle düsünmüstüm safinaz
    ama fark ettinmi bizden baska yazanda yok buraya biraz sesimizi duyurmaliyiz

4. Alt 01-25-2008, 23:45 #184
    ayna Mesajlar: 105
    Alıntı:
    safinaz´isimli üyeden Alıntı
    Allah hayırlı ömürler nasip etsin.Bu arada siz neden üç tane foruma üyesiniz?
    Beni hep forumlara davet ederler(ya çok konuşuyorum diye gerçi reelde de işime yarar ama geveze değilim ya da seviyorlar diye)

ALLAH razı olsun hepimize hayrlı ömür nasip etsin..bilmem sanal aleme kendimi fazla kaptırmak istemiyorum açıkçası.. pek yorum da yapmam pek konuşmam sadece gerektiği yerde gerekilen cevabı veririm... insanların kişiliğinide bilmediğim için susmayı tercih ederim.. insanalra hemen güvenmem.. sanal alem işte ne kadar güvenebilrsinki copymaxsla herkez kendini farklı gösterbilir....sessiiz sakin kendi halimdeyim dedim ya:D eee sizin gibi üyeeyi kim sevmez kim istemez maşallh ne zman girsem anline.. umarım hakkınızda hayırlısı olur..

aslında burayı misafr olarak takip ediyordum yazlanları okuyordum ve bir gün bir aferim olayı geçmiş bir üyeyle aranızda... her nekadr hoşlanmasanızda sert tepki vermeden daha kibar bir şekilde belirtebilirdiniz.. insanları kırmadan hoşlanmadgnızı ve ondan buraya bir ayna olarak üye oldum size kendinizi göstermek için farkındaysanız arada atışmamız oldu ama amacım asla kimseyi krmak değildi sert tepki göstermek yerine daha kibar belirtebilridiniz bende de huydur biyerde bişey gördümmü atlarım hemen ... asla insanlra sert cevap vermem ve hoşlanmadıgı laf etmem.. kırmamaya çalışırım BU KONUDA ALLAHTAN ÇOK KORKAKARIM VE ONA sığınırım..bence sizde birazdaha dikkatli ve kibar olarak belirtebilirdiniz... yanlış anlamayan sizi kırmak değil amacım...

Bir gönlü mü kırdın; ağlamalısın. Hele özür dilemesini bilmiyorsan; senden

dost olmaz, Senden yâren olmaz.. ya incittiğin

kırdığın gönlü Allah (c.c.)

seviyorsa..! RASULULLAH (S.A.V.) seviyorsa..! hatta arz-ü sema dahi seviyorsa..!!

hakkınızı helal edin buraya üye olmamın tek amacı bunu belirtmekti...

anlıycagınız sayenizde bir üye kazandılar...

yabanGülü bunu beğendi.
  5. Alt 01-25-2008, 23:52 #185
    ayna´isimli üyeden Alıntı
    ALLAH razı olsun hepimize hayrlı ömür nasip etsin..bilmem sanal aleme kendimi fazla kaptırmak istemiyorum açıkçası.. pek yorum da yapmam pek konuşmam sadece gerektiği yerde gerekilen cevabı veririm... insanların kişiliğinide bilmediğim için susmayı tercih ederim.. insanalra hemen güvenmem.. sanal alem işte ne kadar güvenebilrsinki copymaxsla herkez kendini farklı gösterbilir....sessiiz sakin kendi halimdeyim dedim ya:D eee sizin gibi üyeeyi kim sevmez kim istemez maşallh ne zman girsem anline.. umarım hakkınızda hayırlısı olur..

aslında burayı misafr olarak takip ediyordum yazlanları okuyordum ve bir gün bir aferim olayı geçmiş bir üyeyle aranızda... her nekadr hoşlanmasanızda sert tepki vermeden daha kibar bir şekilde belirtebilirdiniz.. insanları kırmadan hoşlanmadgnızı ve ondan buraya bir ayna olarak üye oldum size kendinizi göstermek için farkındaysanız arada atışmamız oldu ama amacım asla kimseyi krmak değildi sert tepki göstermek yerine daha kibar belirtebilridiniz bende de huydur biyerde bişey gördümmü atlarım hemen ... asla insanlra sert cevap vermem ve hoşlanmadıgı laf etmem.. kırmamaya çalışırım BU KONUDA ALLAHTAN ÇOK KORKAKARIM VE ONA sığınırım..bence sizde birazdaha dikkatli ve kibar olarak belirtebilirdiniz... yanlış anlamayan sizi kırmak değil amacım...

Bir gönlü mü kırdın; ağlamalısın. Hele özür dilemesini bilmiyorsan; senden

dost olmaz, Senden yâren olmaz.. ya incittiğin

kırdığın gönlü Allah (c.c.)

seviyorsa..! RASULULLAH (S.A.V.) seviyorsa..! hatta arz-ü sema dahi seviyorsa..!!

hakkınızı helal edin buraya üye olmamın tek amacı bunu belirtmekti...

anlıycagınız sayenizde bir üye kazandılar...

Pardon ama ben hiç kimsenin kalbini kıdtığımı sanmıyorum ve üslubumda gayet yumuşaktı ki sadece hoşlanmadığımı belirttim.Yalnız siz mi ayna olucaksınız,o zaman bende size ayna olayım çok fazla kendinizi övüyorsunuz.
    Kusurabakmayın biraz açıksözlüyüm bir taraftan kendinizi övmek için beni yermişsiniz.Ayrıca dünyada en istemediğim şey(en son istediğim bile değil) bir kalp kırmaktır.

yabanGülü bunu beğendi.
  6. Alt 01-26-2008, 00:04 #186
    arkadaslar o olay benim ve safinaz arasinda gecti.
    lütfen birakin artik bu konuyu evet sert tepki verdi ama ben kücükde olsam yada büyükde olsam asla kirmamak icin konusmam. tabiki asla konusamadigim yada cevab bulamadigim icin degil sadece o kisinin o günkü durumu bilmedigim icin.

ben basta cok kizdim niye böyle tersledi yada niye daha kibar olamadi diye.
    ne bileyim her insanin konusma tarzi baskadir ve burasi sanal alem kim neyi nasil bir sekilde dedigi tam anlasilmiyor. bende yanlis olabilirim diye birsey demedim
    lütfen artik kapatalim bu konuyu

ayrica ayna biz burya üye kazanmak istetimiz icin emek vermiyoruz insanlara yararli birseyler yapmak icin gece gündüz ugrasiyoruz ve kardesler kazanmak istedigimiz icin.
    tabiki üye kazanmakda önemli ama ondan önce yararimizin olmasi dahada önemli bence.

7. Alt 01-26-2008, 00:08 #187
    ya arkadaslar birakin hadi tartismayida güzel güzel sohbet edelim
    bak bir gurbetciyim aciyin bana gelin sohbete

8. Alt 01-26-2008, 00:08 #188
    ayna Mesajlar: 105
    ozaman sizin yumuşak ve kalp kırmama anlayışınız farklı canım..
    hoşlanmadıgınız belirtmişsiniz sadecee... allah allah bir dönüp tekrar bakın yazım şeklinize istiyorsanız...
    ben kendimi övmüyorum gercekleri anlatıyorum canım buda suçmu oldu şimdi..
    yada siz farkında olamıyorsunuz nasıl konuştugunuzun..
    amacım tartışmak değil safinaz sadece belirttim...
    ve gayet bir kibar sekilde açıkladıgımı düşünüyorum...
    konuyu tekrar açmak değiil amacım üye olmamın sebebini açıkladım..
    heleki kırmak asla değil...

yabanGülü bunu beğendi.
  9. Alt 01-26-2008, 00:10 #189
    İyiki uzatmıyorsunuz,ne var bunda olaya çevirdiniz ne bu böyle ya.Günler önceki bir olayı hala evirip çevirip ısıtıyorsunuz.Ayrıca yine olsa yine aynı tepkiyi veririm,hiçbir şekilde sert tepki vermedim ve sadece hoşlanmadığımı belirttim.Kimsenin haddine değil ki kalkıp benim ağzımın payını versin.Kendinizi överken farkında mısınız güya sohbet ediyoruz yok kırmışsın,yok evet sert yazmıştı ama ben olumlu karşıladım ne bu ya!!!
    Bir daha foruma katılmayacağım.İnsan sadece pohpohlanmaz,hoşlanmadığım bir kelimeyi belirttim bundan da doğal birşey olamaz...Ne kadar uzattınız farkında msınız?

10. Alt 01-26-2008, 00:14 #190
    ayna´isimli üyeden Alıntı
    ozaman sizin yumuşak ve kalp kırmama anlayışınız farklı canım..
    hoşlanmadıgınız belirtmişsiniz sadecee... allah allah bir dönüp tekrar bakın yazım şeklinize istiyorsanız...
    ben kendimi övmüyorum gercekleri anlatıyorum canım buda suçmu oldu şimdi..
    yada siz farkında olamıyorsunuz nasıl konuştugunuzun..
    amacım tartışmak değil safinaz sadece belirttim...
    ve gayet bir kibar sekilde açıkladıgımı düşünüyorum...
    konuyu tekrar açmak değiil amacım üye olmamın sebebini açıkladım..
    heleki kırmak asla değil...

Yok zaten siz kendinizi o kadar dörtdörtlük ve kibar buluyorsunuz ki farkınd
    a olmanıza imkan yok.Ayrıca sizi ilgilendirmeyen işlerede karışmasanız iyi olur.Çünkü o arkadaşımız da aciz ve sefil birisi değil ki size ihtiyacı olsun.Sizin gibi uzatmayacağım ve böyle mahalle kavgaları gibi bir olaya çevirmeyede hiç niyetim yok.Rahatsız olduğum yerlerde de asla kalmam.